WIJ DOEN WAT WE ZEGGEN

EN ZEGGEN WAT WE DOEN

Moeten we nog meer zeggen? Wij beloven onze partners dat wij hen nieuwe leads brengen. Of het nu gaat om bestaande klanten of nieuwe perspectieven, onze professionele en kwalitatieve leadinformatie vormt de ideale basis waarmee u een positief bedrijfsresultaat behaalt.

Kom meer te weten over wie wij zijn en hoe wij onze belofte inlossen.

KOM TE WETEN WAT WIJ DOEN

WIJ ZIJN ANDERS DAN DE ANDEREN

ONZE 4 KERNWAARDEN ZITTEN IN ONS DNA. IN ELKE CEL VAN ONS LICHAAM.

Onze verkoopprofessionals onderscheiden zich doordat ze werken op basis van 4 kernprincipes. Ze liggen aan de grondslag van onze succesvolle lead-developmentcampagnes.
In4Leads biedt zijn diensten graag aan u aan om ervoor te zorgen dat u een maximaal rendement behaalt op uw investeringen op het vlak van lead development.

Kwaliteit
Waardevolle leads

Wij geloven in expertise op basis van kennis. Uw vaste verkoopprofessional heeft minstens 5 jaar werkervaring, bewezen goede resultaten en is technisch onderlegd, hetzij op het vlak van complexe producten, hetzij op het vlak van gekoppelde ICT-dienstverlening.

PRESTATIEGERICHT
WIJ GAAN ERVOOR!

De mouwen opstropen en actie ondernemen. Dat zijn wij. Wij zijn volledig toegewijd aan al onze opdrachten en ons doel is altijd maximaal resultaat behalen. Als onze partner blijft u te allen tijde de eigenaar van de data en leads die worden verzameld en u krijgt actuele updates van onze analisten.

TELEVERKOOP
VERKOOP IS WAT TELT

Onze enthousiaste telemarketeers zijn doordrongen van verkoop. Bij hen krijgt u niet te maken met ongemakkelijke scripts of onduidelijke gesprekken. Zij voeren doelgerichte en vakkundige conversaties. Wij streven uw doel en meer na, want wij willen het maximale behalen en denken proactief met onze partners mee.

Cultuur
WIJ DOEN WAT WE ZEGGEN …

… en zeggen wat we doen. Dat kunnen onze partners ook effectief ervaren. Wij maken niet alleen duidelijke afspraken, onze partners kunnen namelijk ook ons team in actie horen en zien. Daarvoor komt u naar onze boilerroom, of komen wij bij u op locatie.

WAT DOEN WIJ

WIJ ZORGEN ERVOOR DAT U HET HOOGST HAALBARE RENDEMENT OP UW INVESTERINGEN IN LEAD DEVELOPMENT BEHAALT

In4Leads staat organisaties met ambitie bij om hun groeidoelstellingen te behalen (en zelfs te overtreffen). Onze dienstverlening begint met een duidelijke go-to-market-strategie en -voorstel. Wij genereren leads, volgen die leads op en geven u nuttige informatie over uw doelgroep en hun knelpunten. Zo weet u zeker dat u nuttige informatie krijgt en is het sluiten van de deal weer een stap dichterbij.

Leadgeneratie

Het interesseren van mogelijke klanten van onze klanten, daar blinken wij in uit.

Telemarketing

Dit is voor ons de meest effectieve manier waarop we met toekomstige klanten in gesprek te komen.

Prospect data

Gegevens verzamelen staat centraal bij ons. En die gegevens delen we met plezier met u.

HOE DOEN WIJ ONS WERK?

ONZE KERNTAAK ZIJN UW NIEUWE LEADS

In de huidige markt wordt u bestookt met terminologie als online marketing, content marketing en social selling. Dat maakt het moeilijk om te bepalen op welke manier u marketingbudgetten het best inzet en wat deze u nu eigenlijk opleveren. Het is onze specialiteit om echte zogenaamde Sales Qualified Leads (SQL) te vinden en wij kunnen u precies zeggen wat het rendement is van elke campagne die wordt uitgevoerd.

LAATSTE NIEUWS

14 oktober 2021

Brug tussen marketing en sales

In4Leads kent de lead én de partner Brug tussen marketing en verkoop Voor leadgeneratie is kennis van het bedrijf voor wie dit wordt uitgevoerd vereist, alsook van de noden van…
12 oktober 2021

In4Leads: In gesprek met…

Wij zijn helemaal thuis in de wereld van telemarketing en leadgeneratie. We begrijpen echter wel dat niet iedereen helemaal mee is met wat deze vorm van marketing en verkoop hen…
NieuwsNieuwsNieuws
24 september 2021

In4Leads zit in de lift!

Channel Pro besteedde aandacht aan In4Leads. Benieuwd hoe we zijn gegroeid van 3 naar 30 consultants? Lees alles hierover en over onze verhuizing in het volledige artikel bij Channel Pro.…

WAT KAN LEADGENERATIE VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Dat verschilt uiteraard per bedrijf, maar hoe dan ook kan het grote voordelen met zich meebrengen. Gebruik onze ROI-rekentool en bereken uw casus met uw eigen gegevens. Wij leveren natuurlijk altijd maatwerk gericht op uw specifieke markt en uw specifiek product. Met de ROI-rekentool krijgt u een inschatting van het mogelijke rendement dat u kunt behalen met duurzame leadgeneratie door In4Leads.

BEREKEN UW EIGEN RENDEMENT