NEW BUSINESS PROMISE.

Welkom bij het nummer 1 Lead Development bureau voor B2B leads in Nederland. Met het spotten van hoogwaardige, kwalitatieve leads in IT en aanverwante markten helpen wij onze partners bij maximaliseren van klantomzet bij bestaande klanten en het vergroten van het klantennetwerk. Deze doelen behalen wij op basis van onze kwaliteit, prestatiegerichtheid, telesales capaciteit en onze bedrijfscultuur.

Een unieke combinatie met garantie voor succes. Dat beloven we.

LEES VERDER

WE DOEN WAT WE ZEGGEN

DAT IS ONZE BELOFTE

Need we say more? Een belofte die we onze partners maken, is het aanleveren van nieuwe business. Of het nu gaat bij bestaande klanten of nieuwe prospects, onze professionele, hoogwaardige lead informatie is voor u de ideale aanleiding voor een positief zakelijk resultaat.

Benieuwd naar wat leadgeneratie voor uw bedrijf kan betekenen? Reken uw business case door met onze ROI calculator

HOE WE ONS ONDERSCHEIDEN

Wij leven onze 4 kernwaarden. Niet alleen binnen kantoortijd, maar iedere seconde van de dag.

Kwaliteit
Hoogwaardige leads

Voor ons staat kwaliteit écht op nummer 1. Niet alleen de kwaliteit van onze leads, maar ook van ons team. Dit werkt door in alle facetten van leadgeneratie door In4Leads. Zo kunnen wij jou beloven dat we doen wat we zeggen!

Prestatie gerichtheid
Sales is core!

Naast kwaliteit willen we natuurlijk ook resultaat. Daarom ligt onze focus ook sterk op prestaties. Niet alleen van de campagne op zich, maar ook individuele prestaties van ons team. Dit betekent new business voor de lange termijn, in plaats van snel scoren.

Telesales capaciteit
Let’s do IT

Leadgeneratie door middel van telefonische acquisitie is onze grootste kracht. Veel lead generators deinzen hier voor terug. Terwijl het in onze ervaring de meest effectieve sales strategie is die je als bedrijf kan voeren. Persoonlijk, transparant en snel resultaat!

Cultuur
We doen wat we zeggen

Zonder onze mensen waren we nergens. Dat weten wij maar al te goed. Daarom hebben we een bedrijfscultuur ontwikkeld waarin mensen met sales DNA floreren én waar hard en slim gewerkt wordt. Zo zorgen wij voor maximaal resultaat.

WAT WE DOEN

DAT IS ONZE BELOFTE

In4Leads helpt andere ambitieuze organisaties met het behalen (en overtreffen) van hun groei doelen. Wij zorgen voor kwalitatief hoogwaardige leads met hoge kans op conversie én bieden jou met slimme informatie de handvatten voor het uiteindelijke verkoopgesprek.

Leadgeneratie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.

Telemarketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.

Prospect data

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In et arcu vel risus ullamcorper aliquet.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Hier komt een beschrijving

LAATSTE NIEUWS

NieuwsNieuwsNieuws
14 oktober 2021

Brug tussen marketing en sales

In4Leads kent de lead én de partner Brug tussen marketing & sales Leadgeneratie vergt kennis van het bedrijf voor wie het wordt uitgevoerd, en van de behoeften van potentiële klanten.…
12 oktober 2021

In4Leads: In gesprek met…

De wereld van telemarketing en leadgeneratie voelt voor ons als een warm bad. Maar we kunnen voorstellen dat niet iedereen goed weet wat deze vorm van marketing en sales nu…
24 september 2021

In4Leads zit in de lift!

Channel Pro besteedde aandacht aan In4Leads. Benieuwd hoe we zijn gegroeid van 3 naar 30 consultants? Lees alles hierover en over onze verhuizing in het volledige artikel bij Channel Pro.…

Benieuwd naar het rendement van leadgeneratie voor jouw bedrijf?

Gebruik onze ROI calculator om jouw business case door te rekenen. Uiteraard leveren we altijd maatwerk voor jouw specifieke markt en product. De ROI calculator geeft je een idee van het potentiële rendement van duurzame leadgeneratie van In4Leads.