ZEG EVEN HALLO

MAAK KENNIS MET DE MOTOR VAN ONS BEDRIJF

Werp een blik achter de schermen van ons bedrijf en maak kennis met ons team van professionals.

medewerker In4Leads genaamd Torill

Torill Grootendorst - Jeronimus

MANAGER KWALITEITSCONTROLE

Mijn naam is Torill Grootendorst en binnen In4leads ben ik verantwoordelijk voor Quality Control van leads. Op de werkvloer zegt men dat ik de “douane” van de afdeling ben. Iedere gespotte lead gaat eerst lang Quality Control voordat deze naar de partner wordt gestuurd.

Naast Quality Control vervul ik ook de rol als Office Manger. In het kort gezegd regel ik de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Deze dubbele rol is mij op het lijf geschreven. Ik ben een echte regeltante en vind het heerlijk dat
geen dag hetzelfde is.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

medewerker In4Leads genaamd Jean-Marck

Jean-Marck Lip

Managing Partner In4Leads Belgium

Mijn naam is Jean-Marck Lip en ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads.

Door mijn jarenlange ervaring in IT (Infotheek, Centralpoint en Microsoft) & hunters mentaliteit kan ik onze partners met complexe proposities helpen om binnen te komen bij nieuwe klanten. Ik ben op dagelijkse basis aan het bellen voor mijn partners en sta in nauw contact met deze partners om het project tot een succes te maken. Onze partners ervaren onze aanpak als erg prettig en daardoor gaan ze langdurige samenwerkingen aan met ons.

medewerker In4Leads genaamd Hande

Hande Kört

TEAMLEIDER

Ik ben Hande, Team Lead op onze vestiging in Istanbul. Ik ben ruim 10 jaar geleden begonnen als accountmanager new business bij Infotheek Group. Na jaren mijn skills te hebben ontwikkeld op sales- en managementvlak, ben ik geëmigreerd naar Turkije om hier een nieuwe vestiging voor In4leads op te zetten.

Het is altijd mijn droom geweest om mijn passie voor sales naar een internationaal niveau te brengen en de stad Istanbul is voor mij de ideale keuze geweest.

Istanbul is een bruisende stad waar ook veel Nederlanders net als ik wonen. In4leads brengt alle salestoppers in Istanbul samen om van elke dag een succes te maken.

Het team bestaat uit ervaren sales consultants die dezelfde passie delen. Mijn verantwoordelijkheden naast het zorg dragen voor de vestiging zijn onder andere het team begeleiden, aansturen waar nodig en collega’s helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Naast mijn werk hou ik van reizen, sporten en lees ik veel over persoonlijke ontwikkeling.

Een team vormen is een ding, maar om een team te zien groeien in resultaten maakt mij gelukkig.

medewerker genaamd

Liborio Oliva

VERKOOPADVISEUR

Tekst volgt nog.
medewerker In4Leads genaamd Reyhan

Reyhan

VERKOOPADVISEUR

Hoi! Ik ben Reyhan en als gedreven sales consultant ben ik niet alleen maar in gesprek met mensen, maar ben op de achtergrond vooral bezig met het vinden van strategieën om beter in te spelen in de behoefte van zowel bestaande als potentiële klanten. Ik ben me er van bewust dat verkopen een van mijn kerntaken zijn, maar wat voor mij even belangrijk is dat elk conversatie uitgroeit tot een kwalitatief goed gesprek. In mijn belevenis is dit van cruciaal belang, vooral omdat ik als sales consultant het visitekaartje ben voor In4Leads en daarom ook een bepaalde indruk achterlaat over de organisatie.

Met de mogelijkheden en trainingen die we krijgen binnen In4Leads streef ik ernaar om beter te worden in mijn functie en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van de organisatie.

Een positief mindset is de key tot success!

medewerker In4Leads genaamd Ayca

Ayca

VERKOOPADVISEUR

Hi! Ik ben Ayca en ik ben 24 jaar oud. Ik werk als sales consultant bij In4Leads. Dankzij mijn ervaring kan ik goed naar mensen luisteren en daardoor ook goed begrijpen wat de klant echt wilt. Verder vind ik het belangrijk om mijn werk altijd goed te doen zodat ik ‘s avonds goed kan slapen.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

medewerker In4Leads genaamd Sandu

Sandu Smakman

MANAGING PARTNER

Mijn naam is Sandu Smakman, welkom op mijn profiel!

Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam binnen de zakelijke IT markt. Mijn expertise: sales, sales en nog eens sales. Als manager van een team van 25+ sales professionals, weet ik als geen ander hoe lastig het is om een accountmanager te laten focussen op dingen die echt belangrijk zijn voor de groei van het bedrijf.

Om dit probleem op te lossen, is ons bedrijf opgericht: In4leads, wij leveren NIEUWE KLANTRELATIES aan voor uw business en wij hebben KENNIS van uw markt.
Binnen In4leads ben ik verantwoordelijk voor projectmanagement. Dat betekent dat ik de projecten die wij draaien voor onze klanten begeleid van A tot Z.

Onderdeel van mijn takenpakket:

  • Het verzorgen van goede klantdata
  • Borgen van de kwaliteit van de leads
  • Trainen (als sales manager) van de sales consultants
  • Evaluatiegesprekken, contract en facturatie

Buiten mijn werk om houd ik enorm van mijn lieve vriendin en mijn lieve kinderen, speel ik graag tennis, doe ik aan fitness en maak ik muziek.

Happy hunting!

medewerker In4Leads genaamd Sema

Sema

VERKOOPADVISEUR

Ik ben Sema. Ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads. Als persoon zijnde ben ik erg nieuwsgierig ingesteld en dit zorgt ervoor dat ik altijd door vraag, waardoor ik kan achterhalen wat de klant wilt maar vooral wat de behoeftes zijn.  Hierdoor kan ik mijn klanten goed adviseren wat leidt naar tevreden klanten. Dit is mijn grootste motivatie waardoor ik mijn werk met plezier doe.

You thrive when you strive.

medewerker In4Leads genaamd Max

Max Mooijenkind

JUNIOR VERKOOPAGENT

Hallo! Mijn naam is Max Mooijenkind en ik ben actief als Sales Agent binnen In4Leads. Ik werk samen met de bedrijven in de New Business en dit doe ik dan met meerdere collega’s om mijzelf maar ook anderen te verbeteren.

Zo zorgen wij ervoor dat de afgesproken targets behaald worden en zelfs overtreffen.

Mijn interesses buiten de sales wereld om zijn de verschillende culturen van de wereld ontdekken en ben ik al hard op weg om alle landen van de wereld te bezoeken.

medewerker In4Leads genaamd Puren

Püren Inci

VERKOOPADVISEUR NEW BUSINESS

Hi! Ik ben Püren. Als succesvolle sales consultant sta ik altijd achter het product of dienst en daarnaast wil ik relaties op de beste manier tot dienst zijn. Ik voel aan waar de vraag ligt en speel hier op in met een passend aanbod. Ik bied de juiste aandacht voor de klant en ga tot het uiterste om kansen te benutten.

Het allerleukste bij In4leads vind ik een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven.

Je vindt geen wilskracht, je creëert het.

medewerker In4Leads genaamd Hilde

Hilde de Vrieze

MANAGER KWALITEITSCONTROLE

Ik ben Hilde. Als Quality Manager sla ik een brug tussen de agent en de partner.

Ik heb oog voor detail en de dynamiek van het team stuwt me vooruit.

Je grijpt nooit te hoog!

medewerker In4Leads genaamd Tuba

Tuba Emre

VERKOOPADVISEUR NEW BUSINESS

Hoi, ik ben Tuba. Als sales consultant heb ik oor voor de behoeften van de klant en weet hierdoor in te spelen op de behoefte van de klant. Ik sta achter het product. Mijn doel is zowel de klant als de opdrachtgever tevreden te houden.

Luisteren en begrijpen is de key voor communicatie.

What you seek, is seeking you

medewerker In4Leads genaamd Makbule

Makbule Çakır

VERKOOPADVISEUR

Hey, ik ben Makbule en leuk dat je mijn profiel bekijkt! Als sales consultant ben ik altijd op zoek naar een manier om het beste uit het product te halen en onze klant hierin te ondersteunen. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk om met mensen in gesprek te gaan en aandachtig te luisteren. Het is erg leuk dat ik mijn persoonlijke goals kan samenvoegen met mijn carrière goals en hierin word gesteund door In4Leads. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en lekker lang en uitgebreid te koken voor mijn familie.

You have to learn the rules of the game, and then you have to play better than anyone else.

medewerker In4Leads genaamd Luke

Luke van Eijk

VERKOOPADVISEUR NEW BUSINESS

Hi! Mijn naam is Luke van Eijk, ik ben werkzaam binnen In4Leads als sales agent.
Mijn functie houdt in dat ik voor onze klanten werk aan de new-business, waarbij ik samen met mijn collega’s elke dag bezig ben om onszelf te verbeteren.

Op deze manier kunnen wij de afgesproken targets behalen en zelfs overtreffen!
Buiten sales liggen mijn interesses in de verschillende culturen van deze wereld, en is het mijn doel om zoveel mogelijk verschillende landen bezocht te hebben.

medewerker In4Leads genaamd Mike

Mike Bullee

VERKOOPADVISEUR NEW BUSINESS

Koude acquisitie, lead generatie het maakt niet uit hoe je het noemt, het is de koningsklasse in de sales en iedereen heeft het nodig, maar niet iedereen kan het.

Daarom kiezen onze partners voor in4leads.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het in kaart brengen van de markt en de ideale prospects, samen met de partner. Het voeren van new business gesprekken en deze converteren naar sales qualified leads voor onze partners. Daarnaast onderhoud ik dagelijks contact met de partner(s) d.m.v. online afspraken en op locatie om zo de best mogelijke samenwerking te kunnen garanderen.

Om succesvol te zijn sta ik iedere dag 04:30 uur op om te sporten. Zo zorg ik voor optimaal klantcontact en de juiste energie op de werkvloer. Daarnaast ben ik vader van twee hyperactieve, maar vooral lieve dochters en maak ik deel uit van de vrijwillige brandweer in Zandvoort.

medewerker In4Leads genaamd Canan

Canan Dogan

VERKOOPADVISEUR NEW BUSINESS

Als sales consultant bij in4leads werk ik zowel met interne als externe contactpersonen samen. Communiceren is de key in mijn functie.

Als geboren netwerker met een gunfactor kan ik deze kwaliteiten direct toepassen. Ik hou ervan om voortdurend bij te leren en krijg hier alle mogelijkheden toe in deze functie. Ik beheer klantencontacten, herken verkoopmogelijkheden, breng de klantbehoeften in kaart en mede initieer verbeteracties op het gebied van Marketing en Sales.

Win een nieuwe klant, niet een sale!

medewerker In4Leads genaamd Maxim

Maxim Liessens

VERKOOPADVISEUR

Hey ik ben Maxim, ik werk als  Sales Consultant bij In4Leads

Ik ben van nature een leergierig en extravert persoon. Een cold call omtoveren tot een aangenaam informatief gesprek is waarvoor ik leef. Door mijn kennis, gesprekstechnieken en natuurlijke charmes, zorg ik ervoor dat jij als Accountmanager in een teams call kan duiken met een frisse lead die klaargestoomd is voor jouw producten of diensten. Ik heb ervaring in de IT, NGO ,gas, energie en gaming sector.

medewerker In4Leads genaamd Hilal

Hilal Celik

VERKOOPADVISEUR NEW BUSINESS

Hi! Ik ben Hilal. Ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4leads. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te hebben voor al mijn klanten en daarom luister ik altijd om uiteindelijk een passend advies advies te kunnen geven. Dankzij In4leads kan ik mij hier ook optimaal in ontwikkelen.

In order to succeed, we must first believe that we can

medewerker In4Leads genaamd Nacerdin

Nacer Oukbih

VERKOOPADVISEUR

Welkom op mijn profiel!
Mijn naam is Nacer Oukbih en ik heb de afgelopen 10 jaar met heel veel plezier klanten kunnen doen laten verbazen met betrekking tot Sales.
Mijn sterkste eigenschap is dat ik mijzelf goed inleven in mijn gesprekspartner. Daardoor weet ik vaak wat ervoor zorgt waar het ‘’Hartje’’ van de klant sneller van gaat kloppen.
Juist wanneer je denkt dat je er bent, ben je er nog niet.. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.
Ik