LEADGENERATIE

NEW BUSINESS PROMISE

In4Leads is een betrouwbare partner met ambitie op het vlak van ICT-leadgeneratie. Wij bieden een complete aanpak waarin we nauw samenwerken. Op die manier fungeert In4Leads effectief als een verkoopafdeling voor uw bedrijf. Wij vinden namelijk dat dat de enige manier is om inzicht te krijgen in uw mogelijke klanten en deze ook binnen te halen.

Wilt u weten wat leadgeneratie voor uw bedrijf kan betekenen? Bereken zelf uw casus met onze ROI-rekentool

TELEMARKETING

NEW BUSINESS PROMISE

Wij verwerven onze leads per telefoon. Dat heet ook wel televerkoop of telemarketing. Wij vinden namelijk dat dat de meest effectieve manier is om echt een gesprek aan te gaan met een mogelijke nieuwe klant. Veel bedrijven vinden op de man af bellen een grote stap en vaak hebben ze ook niet de kennis en ervaring over hoe u dit het best aanpakt.
Maakt u zich echter geen zorgen.
Wij doen dit voor u.

MEER OVER TELEMARKETING

PROSPECT DATA

NEW BUSINESS PROMISE

Gegevens verzamelen staat centraal in al onze verkoopstrategie├źn. Naast een grote dataset van relevante klanten, hebben we ook een groot persoonlijk netwerk met contacten in de ICT. We verrijken uw gegevens graag met die van ons en idealiter ook met de informatie die we uit onze televerkoopgesprekken verwerven. Op die manier krijgt u de meest waardevolle gegevens op basis waarvan u uw verkoop kunt boosten.

Onze mensen maken het verschil

Laurens JacobsVerkoopadviseur New Business

WAT KAN LEADGENERATIE VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Dat verschilt uiteraard per bedrijf, maar hoe dan ook kan het grote voordelen met zich meebrengen. Gebruik onze ROI-rekentool en bereken uw casus met uw eigen gegevens. Wij leveren natuurlijk altijd maatwerk gericht op uw specifieke markt en uw specifiek product. Met de ROI-rekentool krijgt u een inschatting van het mogelijke rendement dat u kunt behalen met duurzame leadgeneratie door In4Leads.

BEREKEN UW EIGEN RENDEMENT