CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Werp een blik op onze openstaande vacatures.

Rol

Locatie

Account Manager
Rijswijk
Sales Consultant
Rijswijk

Met diepgaande kennis van IT en gedreven professionals bouwen wij aan de organisaties van de toekomst.

WERKEN IN EEN SNELGROEIEND BEDRIJF

Als werknemer van In4Leads maakt u deel uit van een bedrijf dat voortdurend in verandering is.

De ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is een echte winnaar die graag werkt in een snelle dynamische omgeving omringt door andere competitieve persoonlijkheden.

Wat bieden we jou?

Naast een goed salaris ook uitstekende bonus- en incentive mogelijkheden. Ook volop doorgroeimogelijkheden naar andere sales rollen. Een mooie werkplek waar ‘work hard, play hard’ op zijn plaats is, waar we samenwerken en elkaar hebben. En; een indoor gym!

Verantwoordelijkheden

Het vergaren van leads via ‘cold calling’ en het managen van complete “new business” campagnes, inclusief onderzoek, contact met businesspartners en het verzamelen van cruciale klant data.

Wie bent u?

U kunt op hogeschoolniveau werken en denken en hebt minstens 1 jaar ervaring in een gelijkaardige verkoopfunctie. U hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent natuurlijk ook commercieel en klantgericht bij alles wat u doet.

U volgt regelmatig trainingen en opleidingen om bij te blijven met nieuwe technologieën, producten en oplossingen en houdt ervan om snel connectie te maken met mensen via de telefoon.

Dat komt tot uiting in de tientallen telefoongesprekken die u elke dag voert met mogelijke nieuwe klanten voor onze opdrachtgevers. U vertegenwoordigt hen op correcte wijze en met uitgebreide kennis van hun diensten en producten. Het is dus van het grootste belang dat u professioneel contact legt met langdurige relaties van In4Leads.

WE CONNECT

WIJ TREDEN GRAAG IN CONTACT

Hebt u ook het ‘hunting-DNA’ en wilt u in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf werken? Contacteer ons dan vandaag nog. Wij zoeken steeds naar de connectie en mogelijke raakvlakken. We kijken uit naar uw bericht.

U kunt uw CV en motivatiebrief ook naar Sandu Smakman mailen via [email protected]
Voor vragen kan je bellen met 06 – 507 44 819

    We horen graag van je!