JUST SAY HELLO

MEET OUR COMPANY'S ENGINE

Take a look under the hood of our company and meet our team of professionals.

Torill kopieren

Torill Grootendorst - Jeronimus

Quality Control Manager

Mijn naam is Torill Grootendorst en binnen In4leads ben ik verantwoordelijk voor Quality Control van leads. Op de werkvloer zegt men dat ik de “douane” van de afdeling ben. Iedere gespotte lead gaat eerst lang Quality Control voordat deze naar de partner wordt gestuurd.

Naast Quality Control vervul ik ook de rol als Office Manger. In het kort gezegd regel ik de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Deze dubbele rol is mij op het lijf geschreven. Ik ben een echte regeltante en vind het heerlijk dat
geen dag hetzelfde is.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Hande kopieren

Hande Kört

Team Lead

Ik ben Hande, Team Lead op onze vestiging in Istanbul. Ik ben ruim 10 jaar geleden begonnen als accountmanager new business bij Infotheek Group. Na jaren mijn skills te hebben ontwikkeld op sales- en managementvlak, ben ik geëmigreerd naar Turkije om hier een nieuwe vestiging voor In4leads op te zetten.

Het is altijd mijn droom geweest om mijn passie voor sales naar een internationaal niveau te brengen en de stad Istanbul is voor mij de ideale keuze geweest.

Istanbul is een bruisende stad waar ook veel Nederlanders net als ik wonen. In4leads brengt alle salestoppers in Istanbul samen om van elke dag een succes te maken.

Het team bestaat uit ervaren sales consultants die dezelfde passie delen. Mijn verantwoordelijkheden naast het zorg dragen voor de vestiging zijn onder andere het team begeleiden, aansturen waar nodig en collega’s helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Naast mijn werk hou ik van reizen, sporten en lees ik veel over persoonlijke ontwikkeling.

Een team vormen is een ding, maar om een team te zien groeien in resultaten maakt mij gelukkig.

Ayca kopieren

Ayca

Sales Consultant

Hi! Ik ben Ayca en ik ben 24 jaar oud. Ik werk als sales consultant bij In4Leads. Dankzij mijn ervaring kan ik goed naar mensen luisteren en daardoor ook goed begrijpen wat de klant echt wilt. Verder vind ik het belangrijk om mijn werk altijd goed te doen zodat ik ‘s avonds goed kan slapen.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

vincenzo grijs

Vincenzo Backer

Accountmanager

Mohamed

Mohamed Foudal

Sales Consultant

Thomas H

Thomas Heijdra

Sales Consultant

Sandu kopieren

Sandu Smakman

Managing Partner

Mijn naam is Sandu Smakman, welkom op mijn profiel!

Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam binnen de zakelijke IT markt. Mijn expertise: sales, sales en nog eens sales. Als manager van een team van 25+ sales professionals, weet ik als geen ander hoe lastig het is om een accountmanager te laten focussen op dingen die echt belangrijk zijn voor de groei van het bedrijf.

Om dit probleem op te lossen, is ons bedrijf opgericht: In4leads, wij leveren NIEUWE KLANTRELATIES aan voor uw business en wij hebben KENNIS van uw markt.
Binnen In4leads ben ik verantwoordelijk voor projectmanagement. Dat betekent dat ik de projecten die wij draaien voor onze klanten begeleid van A tot Z.

Onderdeel van mijn takenpakket:

  • Het verzorgen van goede klantdata
  • Borgen van de kwaliteit van de leads
  • Trainen (als sales manager) van de sales consultants
  • Evaluatiegesprekken, contract en facturatie

Buiten mijn werk om houd ik enorm van mijn lieve vriendin en mijn lieve kinderen, speel ik graag tennis, doe ik aan fitness en maak ik muziek.

Happy hunting!

stephen grijs

Stephen Kruiper

Sales Manager

max

Max Mooijenkind

Junior Sales Agent

Hallo! Mijn naam is Max Mooijenkind en ik ben actief als Sales Agent binnen In4Leads. Ik werk samen met de bedrijven in de New Business en dit doe ik dan met meerdere collega’s om mijzelf maar ook anderen te verbeteren.

Zo zorgen wij ervoor dat de afgesproken targets behaald worden en zelfs overtreffen.

Mijn interesses buiten de sales wereld om zijn de verschillende culturen van de wereld ontdekken en ben ik al hard op weg om alle landen van de wereld te bezoeken.

Daanish

Daanish Boedhram

Sales Consultant

Hilde de Vrieze

Quality Control Manager

Ik ben Hilde. Als Quality Manager sla ik een brug tussen de agent en de partner.

Ik heb oog voor detail en de dynamiek van het team stuwt me vooruit.

Je grijpt nooit te hoog!

Levi

Levi Daniels

Sales Consultant

hendrick

Hendrick van Cappelle

Sales Consultant

Luke 02 kopieren

Luke van Eijk

Sales Consultant New Business

Hi! Mijn naam is Luke van Eijk, ik ben werkzaam binnen In4Leads als sales agent.
Mijn functie houdt in dat ik voor onze klanten werk aan de new-business, waarbij ik samen met mijn collega’s elke dag bezig ben om onszelf te verbeteren.

Op deze manier kunnen wij de afgesproken targets behalen en zelfs overtreffen!
Buiten sales liggen mijn interesses in de verschillende culturen van deze wereld, en is het mijn doel om zoveel mogelijk verschillende landen bezocht te hebben.

Mike kopieren

Mike Bullee

Sales Consultant New Business

Koude acquisitie, lead generatie het maakt niet uit hoe je het noemt, het is de koningsklasse in de sales en iedereen heeft het nodig, maar niet iedereen kan het.

Daarom kiezen onze partners voor in4leads.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het in kaart brengen van de markt en de ideale prospects, samen met de partner. Het voeren van new business gesprekken en deze converteren naar sales qualified leads voor onze partners. Daarnaast onderhoud ik dagelijks contact met de partner(s) d.m.v. online afspraken en op locatie om zo de best mogelijke samenwerking te kunnen garanderen.

Om succesvol te zijn sta ik iedere dag 04:30 uur op om te sporten. Zo zorg ik voor optimaal klantcontact en de juiste energie op de werkvloer. Daarnaast ben ik vader van twee hyperactieve, maar vooral lieve dochters en maak ik deel uit van de vrijwillige brandweer in Zandvoort.

steven grijs

Steven Roerade

Sales Consultant

niresh

Niresh Hoeblal

Sales Consultant

Hilal kopieren

Hilal Celik

Sales Consultant New Business

Hi! Ik ben Hilal. Ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4leads. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor te hebben voor al mijn klanten en daarom luister ik altijd om uiteindelijk een passend advies advies te kunnen geven. Dankzij In4leads kan ik mij hier ook optimaal in ontwikkelen.

In order to succeed, we must first believe that we can

nacer kopieren

Nacer Oukbih

Sales Consultant

Welkom op mijn profiel!
Mijn naam is Nacer Oukbih en ik heb de afgelopen 10 jaar met heel veel plezier klanten kunnen doen laten verbazen met betrekking tot Sales.
Mijn sterkste eigenschap is dat ik mijzelf goed inleven in mijn gesprekspartner. Daardoor weet ik vaak wat ervoor zorgt waar het ‘’Hartje’’ van de klant sneller van gaat kloppen.
Juist wanneer je denkt dat je er bent, ben je er nog niet.. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.
Ik probeer altijd te kijken naar wat er WEL kan..
Ik help de klant graag op een manier hoe ik zelf ook geholpen zou willen worden. Dat werkt meestal perfect!
Mijn levensmotto is ‘Als je een baan hebt die je leuk vindt, dan hoef je nooit meer te werken!
kevin 2 kopieren

Kevin Chi

Sales Consultant

Jay grijs

Jay Samhodi

Sales Consultant

Rawin 6 kopieren

Rawin Ahmad

Sales Consultant

shafiq 2 kopieren

Shafiq Sultanzadah

New business consultant

Ik ben als new business consultant/accountmanager vooral bezig om bedrijven te koppelen aan klanten. Ik doe dat d.m.v. reflecteren en relativeren van behoeftes. Uiteindelijk met als doel, om te laten zien dat verschillende perspectieven ook andere deuren kunnen openen, waar ze in de eerste instantie niet bewust van zijn.

Probeer altijd verder te kijken, waardoor preventie en ontwikkeling in balans blijft.

In mijn dagelijks leven ben ik vooral bezig met mijn gezinsleven.

Daarnaast zit ik ook graag in de sportschool en houd ik mijn lichamelijke conditie in balans met mijn geest.

Quinten kopieren

Quinten Blacquiere

Sales consultant

Keanu

Keanu Prosetiko

Sales Consultant

Yeliz kopieren

Yeliz Goksu

Sales Consultant

Hoi! Ik ben Yeliz. Ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar mijn klanten om zo de wensen en behoeften te begrijpen en passend advies te geven.

Believe you can and you’re halfway there

Marijn

Marijn Knip

Sales Consultant

Zuhal kopieren

Zuhal Bozkus

Quality Manager

Hoi ik ben Zuhal. Ik ben werkzaam als quality manager bij In4Leads. Ik vind het heel belangrijk om mijn werk goed te doen, ben heel leergierig en sta open voor alles.

Als een werk het waard is om te doen, dan is die het waard om goed te doen.

Damian

Damian De Vetten

Sales Consultant

birgit

Birgit Gobel

Sales Consultant

Simon grijs

Simon Lettenbichler

Sales Consultant

nadir grijs

Nadir Hammouti

Sales Consultant

Richard van der Vis

Head of Academy

A LOOK BEHIND THE SCENES

EXPERIENCE THE ENERGY OF OUR TEAM IN ACTION

Wie bij In4Leads binnenloopt, voelt de energie van onze mensen en de vibe op de werkvloer. In deze dynamische omgeving halen onze gedreven sales professionals het beste uit zichzelf en is het “hunting-DNA” duidelijk voelbaar. Prettig om te weten, maar ook goed als partners ons team in actie kunnen zien en horen, zodat u ook ervaart hoe wij te werk gaan en wat er allemaal bij komt kijken om een goede, kwalitatieve lead te scoren. Die ervaring kan bij ons op de werkvloer en in overleg ook bij u op locatie.