Bij IT FIRST hebben we de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Niet alleen in verbreding van onze werkplek oplossingen, maar we hebben ook kennis in huis op het gebied van DataCenter en Managed Print. Onze professionals gaan hier graag met onze klanten over in gesprek. Niet alle potentiële klanten weten dit. In4leads helpt ons om klanten te laten weten wat we in huis hebben. Door onze samenwerking met In4leads hebben we veel mooie nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Frank van den HeuvelManaging Director - IT First

In4Leads heeft voor ons een telemarketing campagne uitgevoerd op onze O365 / Azure propositie met de focus op prospects tussen de 100 en 500 werknemers / werkplekken. Het werk dat Jean-Marck van In4Leads voor ons heeft gedaan is ons uitstekend bevallen. Het aantal en de kwaliteit van deze leads zijn goed en goed doorgesproken. In4leads en Jean-Marck hebben bewezen dat ze op hoog niveau gesprekken kunnen voeren met potentiële klanten en naadloos de vinger op de zere plek kunnen leggen, waardoor CSN een goed uitgangspunt had om verder het gesprek met de prospect aan te gaan. Daarnaast hebben we het schakelen tussen de diverse projecten die we samen aangegaan zijn, als zeer prettig ervaren.

CSD

Uw succesverhaal hier? Neem vandaag nog contact met ons op. Bel naar: 070 219 1200

New Business, dat beloven we

Reken jouw voorbeeld case door

Het grootste bewijs van ons kunnen is het rendement dat we genereren voor onze klanten. Met onze ROI calculator heb jij de mogelijkheid om jouw eigen business case door te rekenen om te zien wat leadgeneratie kan betekenen voor jouw bedrijf.