Onze visie

In4Leads helpt andere ambitieuze organisaties met het behalen (en overtreffen) van hun groei doelen. Met kwaliteit, focus op de lange termijn, telesales skills en het hunting-DNA van ons team willen we de wereld veroveren als lead development bureau.

Missie

In4Leads wil de grootste salespartner worden voor fabrikanten, distribiteurs en resellers binnen de ICT-branche.

Focus

We zijn gespecialiseerd in ICT gerelateerde leads. De meeste van onze klanten bieden ICT producten of services.

Wij zijn experts in het leggen van contacten met nieuwe klanten

Hande KörtSales Consultant New Business

WE ZIJN ANDERS DAN DE REST

Wij leven onze 4 kernwaarden. Iedere seconde van de dag.

Onze sales professionals onderscheiden zich door te werken vanuit 4 kernprincipes. Deze vormen de basis van onze succesvolle lead development campagnes.
In4leads gaat graag een partnership met u aan om te zorgen voor maximaal rendement op uw lead development investeringen.

Kwaliteit
Waardevolle leads

Expertise op basis van kennis, daar geloven wij in. Uw dedicated sales professional heeft minimaal 5 jaar werkervaring, met een succesvol trackrecord en is technisch onderlegd of het nu gaat om complexe producten of gekoppelde dienstverlening in ICT.

Prestatie gerichtheid
Let’s do IT!

De mouwen opstropen en er voor gaan, dat zit in ons DNA. Met volledige commitment voeren wij opdrachten uit, waar maximaal resultaat het doel is. En als partner bent u ten alle tijden eigenaar van de data en leads die worden verzameld en krijgt u actuele updates van onze analisten.

Telesales capaciteit
Sales is core

Bij onze bevlogen telemarketeers stroomt sales door hun bloed. Geen ongemakkelijke scripts of vage conversaties, maar doelgerichte en vakkundige gesprekken. Uw doel is ons doel en meer, want wij gaan voor het maximale en denken proactief met de partner mee.

Cultuur
We doen wat we zeggen…

… en zeggen wat we doen. Dat kunnen onze partners ook letterlijk beleven en zien. Naast duidelijke afspraken hebben onze partners ook de mogelijkheid om ons team in actie te zien en te horen. Dat kan bij ons in de boiler room, maar ook op bij u op locatie.

Maak kennis met ons gepassioneerde team

De motor van ons bedrijf

Neem kijkje onder de motorkap van ons bedrijf en ontmoet ons team van professionals.

Jean-Marck Lip

Sales Consultant New Business

Mijn naam is Jean-Marck Lip en ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads.

Door mijn jarenlange ervaring in IT (Infotheek, Centralpoint en Microsoft) & hunters mentaliteit kan ik onze partners met complexe proposities helpen om binnen te komen bij nieuwe klanten. Ik ben op dagelijkse basis aan het bellen voor mijn partners en sta in nauw contact met deze partners om het project tot een succes te maken. Onze partners ervaren onze aanpak als erg prettig en daardoor gaan ze langdurige samenwerkingen aan met ons.

Torill Grootendorst - Jeronimus

Quality Manager

Mijn naam is Torill Grootendorst en binnen In4leads ben ik verantwoordelijk voor Quality Control van leads. Op de werkvloer zegt men dat ik de “douane” van de afdeling ben. Iedere gespotte lead gaat eerst lang Quality Control voordat deze naar de partner wordt gestuurd.

Naast Quality Control vervul ik ook de rol als Office Manger. In het kort gezegd regel ik de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Deze dubbele rol is mij op het lijf geschreven. Ik ben een echte regeltante en vind het heerlijk dat
geen dag hetzelfde is.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Laurens Jacobs

Sales Consultant New Business

Wij zijn trots op onze collega’s en naast dat we hen op de gevoelige plaat vastleggen, zullen zij zich ook hier voorstellen en u vertellen wat hen tijdens en na werk bezig houdt.

Thomas Bos

Sales Consultant New Business

Ik ben als new business consultant verantwoordelijk voor het zoeken naar mogelijkheden om kwaliteiten van bedrijven te kunnen koppelen aan de behoeftes van klanten. Voor iemand die altijd op zoek is naar de boodschap tussen de zinnen door, zit ik dus op de ideale plek.

In mijn dagelijks leven begeleid ik graag jongeren en doe ik veel aan sport en zelfontwikkeling.

It works if you work it, so work it you’re worth it!

Aydin Bozorgzadeh

Sales Consultant New Business

Wij zijn trots op onze collega’s en naast dat we hen op de gevoelige plaat vastleggen, zullen zij zich ook hier voorstellen en u vertellen wat hen tijdens en na werk bezig houdt.

Mike Bullee

Sales Consultant New Business

Koude acquisitie, lead generatie het maakt niet uit hoe je het noemt, het is de koningsklasse in de sales en iedereen heeft het nodig, maar niet iedereen kan het.

Daarom kiezen onze partners voor in4leads.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het in kaart brengen van de markt en de ideale prospects, samen met de partner. Het voeren van new business gesprekken en deze converteren naar sales qualified leads voor onze partners. Daarnaast onderhoud ik dagelijks contact met de partner(s) d.m.v. online afspraken en op locatie om zo de best mogelijke samenwerking te kunnen garanderen.

Om succesvol te zijn sta ik iedere dag 04:30 uur op om te sporten. Zo zorg ik voor optimaal klantcontact en de juiste energie op de werkvloer. Daarnaast ben ik vader van twee hyperactieve, maar vooral lieve dochters en maak ik deel uit van de vrijwillige brandweer in Zandvoort.

Blije klanten
227
Leads
48560
Calls
1387000

Een kijkje in de keuken bij In4Leads

Wie bij In4Leads binnenloopt, voelt de energie van onze mensen en de vibe op de werkvloer. In deze dynamische omgeving halen onze gedreven sales professionals het beste uit zichzelf en is het “hunting-DNA” duidelijk voelbaar. Prettig om te weten, maar ook goed als partners ons team in actie kunnen zien en horen, zodat u ook ervaart hoe wij te werk gaan en wat er allemaal bij komt kijken om een goede, kwalitatieve lead te scoren. Die ervaring kan bij ons op de werkvloer en in overleg ook bij u op locatie.

CORE BUSINESS

Your new business

OPGERICHT

2020

GEVESTIGD IN

Rijswijk, Zuid-Holland

AANTAL MEDEWERKERS

45

Benieuwd naar wat leadgeneratie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Lees alles over de aanpak van In4Leads en hoe leadgeneratie jouw bedrijf kan helpen om groeidoelen te realiseren.