Onze visie

In4Leads helpt andere ambitieuze organisaties met het behalen (en overtreffen) van hun groei doelen. Met kwaliteit, focus op de lange termijn, telesales skills en het hunting-DNA van ons team willen we de wereld veroveren als lead development bureau.

Missie

In4Leads wil de grootste salespartner worden voor fabrikanten, distribiteurs en resellers binnen de ICT-branche.

Focus

We zijn gespecialiseerd in ICT gerelateerde leads. De meeste van onze klanten bieden ICT producten of services.

Wij zijn experts in het leggen van contacten met nieuwe klanten

WE ZIJN ANDERS DAN DE REST

Wij leven onze 4 kernwaarden. Iedere seconde van de dag.

Onze sales professionals onderscheiden zich door te werken vanuit 4 kernprincipes. Deze vormen de basis van onze succesvolle lead development campagnes.
In4leads gaat graag een partnership met je aan om te zorgen voor maximaal rendement op jouw lead development investeringen.

Kwaliteit
Waardevolle leads

Expertise op basis van kennis, daar geloven wij in. Jouw dedicated sales professional heeft minimaal 5 jaar werkervaring, met een succesvol trackrecord en is technisch onderlegd of het nu gaat om complexe producten of gekoppelde dienstverlening in ICT.

Prestatie gerichtheid
Let’s do IT!

De mouwen opstropen en er voor gaan, dat zit in ons DNA. Met volledige commitment voeren wij opdrachten uit, waar maximaal resultaat het doel is. En als partner bent u ten alle tijden eigenaar van de data en leads die worden verzameld en krijgt u actuele updates van onze analisten.

Telesales capaciteit
Sales is core

Bij onze bevlogen telemarketeers stroomt sales door hun bloed. Geen ongemakkelijke scripts of vage conversaties, maar doelgerichte en vakkundige gesprekken. Jouw doel is ons doel en meer, want wij gaan voor het maximale en denken proactief met de partner mee.

Cultuur
We doen wat we zeggen…

… en zeggen wat we doen. Dat kunnen onze partners ook letterlijk beleven en zien. Naast duidelijke afspraken hebben onze partners ook de mogelijkheid om ons team in actie te zien en te horen. Dat kan bij ons in de boiler room, maar ook op bij u op locatie.

Maak kennis met ons gepassioneerde team

De motor van ons bedrijf

Neem kijkje onder de motorkap van ons bedrijf en ontmoet ons team van professionals.

jeroen

Jeroen van Leeuwen

Sales Consultant

kevin 2 kopieren

Kevin Chi

Sales Consultant

Luke 02 kopieren

Luke van Eijk

Sales Consultant

Blije klanten
227
Leads
48560
Calls
1387000

Een kijkje in de keuken bij In4Leads

Wie bij In4Leads binnenloopt, voelt de energie van onze mensen en de vibe op de werkvloer. In deze dynamische omgeving halen onze gedreven sales professionals het beste uit zichzelf en is het “hunting-DNA” duidelijk voelbaar. Prettig om te weten, maar ook goed als partners ons team in actie kunnen zien en horen, zodat jij ook ervaart hoe wij te werk gaan en wat er allemaal bij komt kijken om een goede, kwalitatieve lead te scoren. Die ervaring kan bij ons op de werkvloer en in overleg ook bij jouw op locatie.

Benieuwd naar wat leadgeneratie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Lees alles over de aanpak van In4Leads en hoe leadgeneratie jouw bedrijf kan helpen om groeidoelen te realiseren.