Carrièrekansen

Bekijk onze openstaande vacatures.

Rol

Locatie

Corporate Recruiter
Rijswijk
Account Manager
Rijswijk
Sales Consultant
Rijswijk

Met diepgaande kennis van IT en gedreven professionals bouwen wij aan de organisaties van de toekomst.

Werken in een snelgroeiende organisatie

Als medewerker van In4Leads ben je onderdeel van een organisatie die continu in verandering is.

De ideale kandidaat

Onze ideale kandidaat is een echte winnaar die graag werkt in een snelle dynamische omgeving omringt door andere competitieve persoonlijkheden.

Wat bieden we jou?

Naast een goed salaris ook uitstekende bonus- en incentive mogelijkheden. Ook volop doorgroeimogelijkheden naar andere sales rollen. Een mooie werkplek waar ‘work hard, play hard’ op zijn plaats is, waar we samenwerken en elkaar hebben. En; een indoor gym!

Verantwoordelijkheden

Het vergaren van leads via ‘cold calling’ en het managen van complete “new business” campagnes, inclusief onderzoek, contact met businesspartners en het verzamelen van cruciale klant data.

Wie ben jij?

Je hebt HBO werk- en denk niveau en minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare Sales functie. Je beschikt over zeer sterke communicatieve skills en uiteraard ben je commercieel en klantgericht in alles dat je doet.

Naast regelmatig trainingen en opleidingen volgen om op de hoogte blijven van de nieuwe technologieën, producten en oplossingen, moet je het echt leuk vinden om snel connecties met mensen te maken aan de telefoon.

Dit uit zich door tientallen calls per dag naar potentieel nieuwe klanten te maken voor onze opdrachtgevers, die jij op een correcte manier en met goede kennis van de diensten en producten vertegenwoordigt. Professioneel contact met langdurige relaties van In4leads is dus key.

WE CONNECT

WE KOMEN GRAAG IN CONTACT

Heb je ook het “hunting-DNA” in je wil je in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf aan de slag, neem dan vandaag nog contat met ons op. We zijn altijd op zoek naar de connectie en mogelijke raakvlakken. We kijken uit naar je bericht!

Je kunt je CV en motivatie ook mailen naar Sandu Smakman via [email protected]
Voor vragen kan je bellen met 06 – 507 44 819

    We horen graag van je!