Bij telesales neemt een verkoper telefonisch contact op met potentiële klanten om hen te informeren over het aanbod van het bedrijf. Dit kan variëren van directe verkoopgesprekken waarbij het doel is om een aankoop te genereren, tot het inplannen van afspraken voor verdere follow-up of het verstrekken van informatie over producten of diensten.

Telesales biedt verschillende voordelen voor bedrijven. Het stelt hen in staat om op een kosteneffectieve manier een groot aantal potentiële klanten te bereiken, ongeacht hun geografische locatie. Daarnaast kunnen verkopers snel en direct inspelen op vragen of bezwaren van potentiële klanten, waardoor het verkoopproces efficiënter kan verlopen. Telesales biedt ook de mogelijkheid om de interactie met potentiële klanten te registreren en te analyseren, wat waardevolle inzichten kan opleveren voor het verbeteren van de verkoopstrategieën en het identificeren van trends of patronen.

Het is belangrijk om telesales op een professionele en ethische manier uit te voeren. Verkopers moeten zich bewust zijn van wet- en regelgeving met betrekking tot telemarketing, zoals het verkrijgen van toestemming voor het bellen van potentiële klanten en het respecteren van bel-me-niet-registers.

Bovendien is het essentieel om klantgericht te zijn, goed te luisteren naar de behoeften en wensen van potentiële klanten en eerlijke en transparante informatie te verstrekken. In4leads neemt dit allemaal mee in de telesales strategie.

In de moderne tijd, waarin digitale communicatiekanalen steeds populairder worden, kan telesales worden gecombineerd met andere verkoop- en marketingmethoden. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van e-mailmarketing, sociale media en andere online kanalen om potentiële klanten te bereiken en te ondersteunen.

ECHTE GESPREKKEN

WAARIN WE LUISTEREN NAAR DE PIJNPUNTEN VAN JOUW PROSPECTS

Wij weten als geen ander dat binnen telesales actief luisteren naar de behoeftes van klanten en daarop inspelen de enige manier is om de cruciale informatie te achterhalen die partners nodig hebben om hun sale te maken!

Om maximaal resultaat te behalen met telesales is het belangrijk dat wij jouw product of dienst en bedrijf volledig begrijpen. Zo zorgen we er namelijk voor dat we in onze salesgesprekken daadwerkelijk tot de wensen en pijnpunten van prospects komen die aansluiten bij jouw bedrijf.

EEN COMPLETE TELESALES STRATEGIE

EEN INTEGRALE AANPAK VOOR OPTIMAAL RESULTAAT

Telesales betekent bij In4Leads veel meer dan zomaar koud uitbellen. Wij werken graag nauw samen om ervoor te zorgen dat In4Leads daadwerkelijk als de salesafdeling van jouw bedrijf fungeert. Dat is namelijk volgens ons de enige manier om jouw potentiële klanten te doorgronden en binnenboord te halen.

Telemarketing bij In4Leads bestaat dan ook uit de volgende verweven onderdelen:

Marktbewerking

Het adviseren en uitdagen van onze opdrachtgevers bij het betreden van een nieuwe markt en bijbehorende proposities.

Doelgroep selectie

Wij helpen onze klanten met het afbakenen van de optimale doelgroep en bepalen de best passende benadering.

Acquisitie

Onze specialiteit is leadgeneratie middels koude telefonische acquisitie, hiermee zorgen wij voor maximaal resultaat.

Opvolging

Begeleiding bij het volledige salesproces betekent ook professionele opvolging van campagnes en Marketing Qualified Leads (MQLs).

Data

Het leveren van waardevolle klantinformatie gebaseerd op een overeengekomen set criteria en het profiel van de ideale klant.

Resultaat

Uitbreiding van jouw (potentiële) klantenbestand niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. Dat beloven we.

Je hebt een geweldig product, dit moet jouw potentiële klant toch horen?

Sandu SmakmanManaging partner
MEET THE TEAM

Meer weten over leageneratie?

ONTDEK LEADGENERATIE VAN IN4LEADS

Meer weten over datalevering?

ALLES OVER DATALEVERING

Benieuwd wat telesales oplevert voor jouw bedrijf?

Gebruik onze ROI calculator om jouw business case door te rekenen. Uiteraard leveren we altijd maatwerk voor jouw specifieke markt en product. De ROI calculator geeft een idee van het potentiële rendement van duurzame leadgeneratie middels telesales van In4Leads.