Hoe werkt telemarketing voor uw bedrijf?

Voor het laten uitvoeren van telemarketing moet u investeren. En voor die investering wilt u natuurlijk resultaat zien. Bij In4Leads pakken we dat gedegen aan. De strategie die wordt toegepast is toegesneden op uw business en doelgroep. We kijken ook naar de fase waar uw bedrijf in zit. Bent u een gevestigd bedrijf dat de klantenkring graag wil uitbreiden? Bent u een startup die enthousiast is over een nieuw product en dit enthousiasme graag wil delen met de beoogde doelgroep? Wat uw ambitie ook is, we gaan samen met u aan de slag om uw doel te bereiken.

MARKTBEWERKING

Telemarketing heeft directe invloed op uw doelstellingen voor marktbewerking. Bij In4Leads dagen we u als ondernemer graag uit om nieuwe wegen in te slaan. Een nieuwe doelgroep benaderen, een nieuw product introduceren. De kans van slagen wordt een stuk groter als u ons laat meedenken.

Doelgroepselectie

U heeft zeer waarschijnlijk een doelgroep voor ogen voor uw product. Zijn dat particuliere of zakelijke klanten? Mannen of vrouwen? In welke leeftijdscategorie? Welk opleidingsniveau? Allemaal vragen die u hopelijk kunt beantwoorden. Maar dan is het nog de vraag: hoe vind ik de potentiële klanten die aan mijn criteria voldoen? Bij In4Leads hebben we daar onze eigen beproefde methoden voor. Wij zorgen ervoor dat de telemarketing namens uw bedrijf terechtkomt

Acquisitie

Koude acquisitie, sommige ondernemers staan er wat sceptisch tegenover. Iemand die gebeld wordt met een mooi aanbod waar hij of zij niet specifiek om heeft gevraagd, is die wel geïnteresseerd? Wekt het niet voornamelijk ergernis en irritatie? Natuurlijk zullen er mensen zijn die een gesprek binnen 30 seconden afkappen.

Maar er is ook altijd een percentage dat wel degelijk geïnteresseerd is. En daar zetten we vol op in. We zorgen ervoor dat we goed voorbereid aan de slag gaan. Dat doen we door onze kennis van uw bedrijf en de producten die u aanbiedt eerst te optimaliseren. Zo kunnen we alle vragen van mogelijke klanten beantwoorden. Dat wekt vertrouwen en vergroot de kans dat ze interesse hebben in een product of dienst.

Opvolging

Telemarketing om klanten te werven is leuk. Vooral als het lukt om een product of dienst te verkopen. Maar daarna stopt het vaak. Zo weet u nog steeds niet of die klant tevreden is of niet.

Daarom bieden we bij In4Leads de zogenaamde Happy Calls aan. We bellen klanten terug die recent een order hebben geplaatst, een abonnement hebben genomen of een dienst afgenomen. Met hun feedback kunt u uw dienstverlening mogelijk verbeteren. Of een compliment in uw zak steken, dat is natuurlijk ook nooit weg.

Data en resultaat

In4Leads gaat niet lukraak telefoonnummers bellen. De selectie van mogelijke klanten wordt gedaan aan de hand van vooraf bepaalde criteria. Zo wordt de door u ingekochte tijd zo efficiënt mogelijk ingezet. Kortom: u krijgt waar voor uw budget telemarketing. De data die wordt verzameld kan nuttige informatie voor uw bedrijfsvoering bevatten. Misschien moet u uw doelgroep bijstellen of uitbreiden. Wellicht komen er verbeterpunten naar voren voor uw dienstverlening of producten. Met deze waardevolle informatie kunt u uw bedrijfsresultaat verbeteren. Kortom: We doen altijd ons best om voor u een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen.

Bent u klaar voor telemarketing volgens de In4Leads methode?

Kunt u wel wat meer orders aan? Denkt u dat uw klantenpotentieel uitgebreid kan worden? Wilt u van regionaal overstappen naar landelijk werken? Wat uw ambitie ook is, telemarketing kan net die boost geven die uw bedrijf nodig heeft. Neem contact op met In4Leads en we vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Onze enthousiaste en professionele team kan niet wachten om voor u aan de slag te gaan. In4Leads richt zich in het bijzonder op de IT-sector. U kunt online uw rendement on investment (ROI) berekenen. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op. Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze accountmanagers en laat u verder informeren.

Plan nu een afspraak