LEADS GENEREREN

In4Leads is een betrouwbare en ambitieuze partner voor ICT leadgeneratie. Wij hebben een integrale aanpak waarbij we graag nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat In4Leads daadwerkelijk als salesafdeling voor jouw bedrijf fungeert. Dat is volgens ons namelijk de enige manier om jouw potentiële klanten te doorgronden en binnenboord te halen.

Benieuwd naar wat leadgeneratie voor jouw bedrijf kan betekenen? Reken jouw business case door met onze ROI calculator

TELESALES

Onze leads verwerven we door middel van telefonische (koude) acquisitie, ook wel telesales óf telemarketing. Volgens ons namelijk het meest effectieve middel om echt in gesprek te raken met een prospect. Voor veel bedrijven is koud uitbellen een grote stap en vaak is er geen kennis en ervaring in huis hoe je dit precies doet.
Geen zorgen.
Wij regelen het.

MEER OVER TELESALES

PROSPECT DATA

Het vergaren van data staat centraal in al onze sales strategieën. Wij hebben niet alleen een grote dataset aan relevante klanten, maar bezitten ook een groot persoonlijk netwerk van contacten in de ICT. Graag verrijken we jouw data met die van ons en in de meest ideale situatie, voegen we hier ook nog onze verworven informatie uit de telesales gesprekken aan toe. Zo ontvang jij de meest waardevolle data die jouw sales verder kan helpen.

Onze mensen maken het verschil

Sandu SmakmanSales Consultant New Business

Wat kan leadgeneratie voor jouw bedrijf opleveren?

Voor ieder bedrijf is dat natuurlijk verschillend, maar kan het grote voordelen met zich meebrengen. Gebruik daarom onze ROI calculator en laat jouw business case door rekenen met jouw gegevens. Uiteraard leveren we altijd maatwerk voor jouw specifieke markt en product. De ROI calculator geeft je een idee van het potentiële rendement van duurzame leadgeneratie door In4Leads.

BEREKEN JOUW EIGEN RENDEMENT