De voordelen van telemarketing

Het woord telemarketingbureau roept niet zelden negatieve associaties op. Met ons professionele en bovenal menselijke contact weten wij echter het tegenovergestelde te bereiken. Ons telemarketingbureau weet de juiste prospects voor een gesprek te benaderen, waardoor de kans ook groter wordt dat dit daadwerkelijk in een verkoop resulteert. Onze telemarketeers weten de interesse van partijen af te lezen en geven interactieve informatie. Zo komt een potentiële klant via een telemarketingbureau veel meer te weten dan wat hij op een website of in een folder kan lezen. Onze vragen en gespreksvoering zijn een aanvulling op uw bedrijfsvoering.

Échte gesprekken

Bij In4Leads weten we als geen ander wat u als partner nodig heeft om uw sale te maken: actief luisteren naar de behoeftes van uw (potentiële) klanten en zodoende cruciale informatie achterhalen. Om maximale resultaten te behalen, verdiepen we ons in uw onderneming, producten en dienstverlening. De telemarketing gesprekken die wij voeren, sluiten zo geheel aan op uw bedrijf. Ons telemarketingbureau bestaat uit ervaren telemarketeers die continu worden getraind en klanten zo op de juiste manier weten te benaderen. We werken niet met standaard belscripts, maar voeren echte gesprekken. Zo heeft een prospect dus nooit het gevoel dat informatie wordt ‘opgedrongen’.

Wat doen wij als telemarketingbureau?

Bij In4Leads betekent telemarketing zoveel meer dan zomaar koud bellen. Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat we daadwerkelijk als salesafdeling van uw bedrijf kunnen fungeren. Ons inziens is dat de enige manier om uw potentiële klanten te doorgronden en binnenboord te halen. De telemarketing onderdelen waarmee we ons bezighouden zijn allemaal met elkaar verweven en betreffen:

  • Marktbewerking
  • Doelgroepselectie
  • Acquisitie
  • Opvolging
  • Data
  • Resultaat

Stappenplan bij ons telemarketing bureau

De eerste stap bij ons telemarketingbureau is de fase van marktbewerking, waarin we u als opdrachtgever adviseren, maar ook uitdagen bij het betreden van de nieuwe markt. Daarna volgt de doelgroepselectie. Wat is de optimale doelgroep en welke benadering past daar het beste bij? Maar ook: wat is een gekwalificeerde lead? Ons telemarketingbureau leest zich vooraf goed in het bedrijf dat we benaderen in alvorens we overgaan tot koude telefonische acquisitie. Onze campagnes volgen we zorgvuldig op, waardoor we waardevolle klantinformatie aan u kunnen overleggen. Dit leidt uiteindelijke tot een uitbreiding van uw klantenbestand in kwaliteit en kwantiteit.

Goede klantrelaties zijn belangrijker dan ooit

Ons telemarketingbureau helpt u met het opbouwen van goede klantrelaties, die vandaag de dag belangrijker zijn dan ooit. Het is inmiddels namelijk niet alleen meer de merkwaarde die telt, maar ook het sociale aspect. Het zogeheten ‘social selling’, wat we met telemarketing doen, speelt als verkooptechniek dan ook een steeds belangrijkere rol. Persoonlijk contact met een (potentiële) klant is doorslaggevend om op een onderscheidende manier een klantrelatie te creëren. Telemarketing heeft een grote invloed op het aankoopgedrag en is daardoor essentieel in het totale salesproces, iets waar we ons als telemarketing bureau dagelijks bewust van zijn.

De voordelen van leadgeneratie middels telefonische acquisitie op een rijtje

Telemarketing was een tijdlang een woord bij bedrijven en bureaus waarbij men de wenkbrauwen enigszins optrok. Dit had vooral te maken met de agressieve gesprekstechnieken die enkel op verkoop en niet op de prospect zelf gericht waren. Inmiddels weet men wel beter. Steeds meer bedrijven besteden dan ook aandacht aan offline B2B leadgeneratie, omdat dit -wanneer op de juiste manier aangepakt- tot een verdere financiële ontwikkeling van uw onderneming kan leiden. Ook u als ondernemer kunt profiteren van de voordelen van telemarketing middels een bureau. Deze betreffen onder andere:

  • De betrokkenheid van (potentiële) klanten bij uw onderneming vergroten
  • De naamsbekendheid van uw onderneming laten groeien
  • Het aantal klanten en zodoende de omzet van uw onderneming laten stijgen

Flexibele inzetbaarheid Telemarketingbureau

Ons telemarketingbureau is flexibel. Waarom? Uw behoefte aan salespower kan in de loop der tijd aan verandering onderhevig zijn. Op sommige momenten wilt u meer inzetten dan gewoonlijk. Het tijdelijk aannemen van salesprofessionals is om organisatorische redenen vaak niet wenselijk. Onze telemarketing diensten kunt u flexibel inzetten. Tegelijkertijd kunnen uw accountmanagers, die ware specialisten zijn in de producten en diensten die u uw klanten aanbiedt, zich bezighouden met hetgeen waarin zij goed zijn. Het uitbesteden van telemarketing aan ons telemarketingbureau levert u zo dubbele winst op!

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze accountmanagers en laat u verder informeren.

Plan nu een afspraak