Hoe werkt telemarketing uitbesteden voor jouw bedrijf?

Voor het laten uitvoeren van telemarketing moet je investeren. En voor die investering wil je natuurlijk resultaat zien. Bij In4Leads pakken we dat gedegen aan. De strategie die wordt toegepast is toegesneden op jouw business en doelgroep. We kijken ook naar de fase waar jouw bedrijf in zit. Ben jij een gevestigd bedrijf dat de klantenkring graag wil uitbreiden? Ben je een startup die enthousiast is over een nieuw product en dit enthousiasme graag wil delen met de beoogde doelgroep? Wat jouw ambitie ook is, we gaan samen met je aan de slag om jouw doel te bereiken met behulp van telemarketing.

MARKTBEWERKING

Telemarketing heeft directe invloed op jouw doelstellingen voor marktbewerking. Bij In4Leads dagen we je als ondernemer graag uit om nieuwe wegen in te slaan. Een nieuwe doelgroep benaderen, een nieuw product introduceren. De kans van slagen wordt een stuk groter als je ons laat meedenken over de telemarketing strategie.

Doelgroepselectie

Je hebt zeer waarschijnlijk een doelgroep voor ogen voor jouw product. Zijn dat particuliere of zakelijke klanten? Mannen of vrouwen? In welke leeftijdscategorie? Welk opleidingsniveau? Allemaal vragen die je hopelijk kunt beantwoorden. Maar dan is het nog de vraag: hoe vind ik de potentiële klanten en leads die aan mijn criteria voldoen? Bij In4Leads hebben we daar onze eigen beproefde methoden voor. Wij zorgen ervoor dat de telemarketing namens jouw bedrijf terechtkomt

Acquisitie

Koude acquisitie, sommige ondernemers staan er wat sceptisch tegenover. Iemand die gebeld wordt met een mooi aanbod waar hij of zij niet specifiek om heeft gevraagd, is die wel geïnteresseerd? Wekt het niet voornamelijk ergernis en irritatie? Natuurlijk zullen er mensen zijn die een telemarketing gesprek binnen 30 seconden afkappen.

Maar er is ook altijd een percentage dat wel degelijk geïnteresseerd is. En daar zetten we vol op in met telemarketing. We zorgen ervoor dat we goed voorbereid aan de slag gaan. Dat doen we door onze kennis van jouw bedrijf en de producten die je bied eerst te optimaliseren. Zo kunnen we alle vragen van mogelijke klanten beantwoorden. Dat wekt vertrouwen en vergroot de kans dat ze interesse hebben in een product of dienst.

Opvolging

Telemarketing om leads en uiteindelijk klanten te werven is leuk. Vooral als het lukt om een product of dienst te verkopen. Maar daarna stopt het vaak. Zo weet je nog steeds niet of die klant tevreden is of niet.

Daarom bieden we bij In4Leads de zogenaamde Happy Calls aan. We bellen klanten terug die recent een order hebben geplaatst, een abonnement hebben genomen of een dienst afgenomen. Met hun feedback kan jij jouw dienstverlening mogelijk verbeteren. Of een compliment in de zak steken, dat is natuurlijk ook nooit weg.

Data en resultaat

In4Leads gaat niet lukraak telefoonnummers bellen. De selectie van mogelijke klanten wordt gedaan aan de hand van vooraf bepaalde criteria. Zo wordt de door jou ingekochte tijd zo efficiënt mogelijk ingezet. Kortom: je krijgt waar voor jouw budget telemarketing. De data die wordt verzameld kan nuttige informatie voor de bedrijfsvoering bevatten. Misschien moet je jouw doelgroep bijstellen of uitbreiden. Wellicht komen er verbeterpunten naar voren voor de dienstverlening of producten. Met deze waardevolle informatie kan jij jouw bedrijfsresultaat verbeteren. Kortom: We doen altijd ons best om een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen met onze aanpak voor telemarketing.

Ben jij klaar voor telemarketing volgens de In4Leads methode?

Kan jij wel wat meer orders aan? Denkt je dat het klantenpotentieel uitgebreid kan worden? Wil je van regionaal overstappen naar landelijk werken? Wat jouw ambitie ook is, telemarketing kan net die boost geven die jouw bedrijf nodig heeft. Neem contact op met In4Leads en we vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen. Onze enthousiaste en professionele team kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan. In4Leads richt zich in het bijzonder op leadgeneratie voor de IT-sector. Jij kan online jouw rendement on investment (ROI) berekenen. Heb je vragen over onze telemarketing of onze overige dienstverlening? Neem dan gerust contact op. Geef jouw telefoonnummer door en wij bellen je terug.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze accountmanagers en laat je verder informeren over het uitbesteden van telemarketing voor jouw bedrijf.

Plan nu een afspraak