JUST SAY HELLO

ONTMOET DE MOTOR VAN ONS BEDRIJF

Neem kijkje onder de motorkap van ons bedrijf en ontmoet ons team van professionals.

Torill Grootendorst - Jeronimus

Quality Control Manager

Mijn naam is Torill Grootendorst en binnen In4leads ben ik verantwoordelijk voor Quality Control van leads. Op de werkvloer zegt men dat ik de “douane” van de afdeling ben. Iedere gespotte lead gaat eerst lang Quality Control voordat deze naar de partner wordt gestuurd.

Naast Quality Control vervul ik ook de rol als Office Manger. In het kort gezegd regel ik de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Deze dubbele rol is mij op het lijf geschreven. Ik ben een echte regeltante en vind het heerlijk dat
geen dag hetzelfde is.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Jean-Marck Lip

Sales Consultant

Mijn naam is Jean-Marck Lip en ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads.

Door mijn jarenlange ervaring in IT (Infotheek, Centralpoint en Microsoft) & hunters mentaliteit kan ik onze partners met complexe proposities helpen om binnen te komen bij nieuwe klanten. Ik ben op dagelijkse basis aan het bellen voor mijn partners en sta in nauw contact met deze partners om het project tot een succes te maken. Onze partners ervaren onze aanpak als erg prettig en daardoor gaan ze langdurige samenwerkingen aan met ons.

Hande Kört

Team Lead

Ik ben Hande, Team Lead op onze vestiging in Istanbul. Ik ben ruim 10 jaar geleden begonnen als accountmanager new business bij Infotheek Group. Na jaren mijn skills te hebben ontwikkeld op sales- en managementvlak, ben ik geëmigreerd naar Turkije om hier een nieuwe vestiging voor In4leads op te zetten.

Het is altijd mijn droom geweest om mijn passie voor sales naar een internationaal niveau te brengen en de stad Istanbul is voor mij de ideale keuze geweest.

Istanbul is een bruisende stad waar ook veel Nederlanders net als ik wonen. In4leads brengt alle salestoppers in Istanbul samen om van elke dag een succes te maken.

Het team bestaat uit ervaren sales consultants die dezelfde passie delen. Mijn verantwoordelijkheden naast het zorg dragen voor de vestiging zijn onder andere het team begeleiden, aansturen waar nodig en collega’s helpen om het beste uit zichzelf te halen.

Naast mijn werk hou ik van reizen, sporten en lees ik veel over persoonlijke ontwikkeling.

Een team vormen is een ding, maar om een team te zien groeien in resultaten maakt mij gelukkig.

Laurens Jacobs

Team Manager

Aangenaam, Jacobs, Laurens Jacobs.

Momenteel ben ik Team Manager binnen In4Leads en onderdeel van het kantoormeubilair.

Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten onder andere het aansturen en trainen van ons team, het aansluiten en werven van nieuwe klanten voor In4Leads en zakelijke relaties onderhouden met de partners.

Sinds mijn achttiende jaar ben ik in sales gestart, met nu al meer dan 5 jaar in IT sales.

Door mijn ervaring in Sales en IT, kan ik de wensen van onze partner goed inschatten en verwerken om de ROI te vullen en de afspraken te waarborgen. Dit doe ik door korte lijntjes te houden met, en langs te gaan bij de partners om zo altijd up to date te blijven. In het werk dat wij doen is focus namelijk key.

Reyhan

Sales Consultant

Hoi! Ik ben Reyhan en als gedreven sales consultant ben ik niet alleen maar in gesprek met mensen, maar ben op de achtergrond vooral bezig met het vinden van strategieën om beter in te spelen in de behoefte van zowel bestaande als potentiële klanten. Ik ben me er van bewust dat verkopen een van mijn kerntaken zijn, maar wat voor mij even belangrijk is dat elk conversatie uitgroeit tot een kwalitatief goed gesprek. In mijn belevenis is dit van cruciaal belang, vooral omdat ik als sales consultant het visitekaartje ben voor In4Leads en daarom ook een bepaalde indruk achterlaat over de organisatie.

Met de mogelijkheden en trainingen die we krijgen binnen In4Leads streef ik ernaar om beter te worden in mijn functie en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van de organisatie.

Een positief mindset is de key tot success!

Ayca

Sales Consultant

Hi! Ik ben Ayca en ik ben 24 jaar oud. Ik werk als sales consultant bij In4Leads. Dankzij mijn ervaring kan ik goed naar mensen luisteren en daardoor ook goed begrijpen wat de klant echt wilt. Verder vind ik het belangrijk om mijn werk altijd goed te doen zodat ik ‘s avonds goed kan slapen.

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Sandu Smakman

Managing Partner

Mijn naam is Sandu Smakman, welkom op mijn profiel!

Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam binnen de zakelijke IT markt. Mijn expertise: sales, sales en nog eens sales. Als manager van een team van 25+ sales professionals, weet ik als geen ander hoe lastig het is om een accountmanager te laten focussen op dingen die echt belangrijk zijn voor de groei van het bedrijf.

Om dit probleem op te lossen, is ons bedrijf opgericht: In4leads, wij leveren NIEUWE KLANTRELATIES aan voor uw business en wij hebben KENNIS van uw markt.
Binnen In4leads ben ik verantwoordelijk voor projectmanagement. Dat betekent dat ik de projecten die wij draaien voor onze klanten begeleid van A tot Z.

Onderdeel van mijn takenpakket:

  • Het verzorgen van goede klantdata
  • Borgen van de kwaliteit van de leads
  • Trainen (als sales manager) van de sales consultants
  • Evaluatiegesprekken, contract en facturatie

Buiten mijn werk om houd ik enorm van mijn lieve vriendin en mijn lieve kinderen, speel ik graag tennis, doe ik aan fitness en maak ik muziek.

Happy hunting!

Sema

Sales Consultant

Ik ben Sema. Ik ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads. Als persoon zijnde ben ik erg nieuwsgierig ingesteld en dit zorgt ervoor dat ik altijd door vraag, waardoor ik kan achterhalen wat de klant wilt maar vooral wat de behoeftes zijn.  Hierdoor kan ik mijn klanten goed adviseren wat leidt naar tevreden klanten. Dit is mijn grootste motivatie waardoor ik mijn werk met plezier doe.

You thrive when you strive.

Max Mooijenkind

Junior Sales Agent

Hallo! Mijn naam is Max Mooijenkind en ik ben actief als Sales Agent binnen In4Leads. Ik werk samen met de bedrijven in de New Business en dit doe ik dan met meerdere collega’s om mijzelf maar ook anderen te verbeteren.

Zo zorgen wij ervoor dat de afgesproken targets behaald worden en zelfs overtreffen.

Mijn interesses buiten de sales wereld om zijn de verschillende culturen van de wereld ontdekken en ben ik al hard op weg om alle landen van de wereld te bezoeken.

Püren Inci

Sales Consultant New Business

Hi! Ik ben Püren. Als succesvolle sales consultant sta ik altijd achter het product of dienst en daarnaast wil ik relaties op de beste manier tot dienst zijn. Ik voel aan waar de vraag ligt en speel hier op in met een passend aanbod. Ik bied de juiste aandacht voor de klant en ga tot het uiterste om kansen te benutten.

Het allerleukste bij In4leads vind ik een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven.

Je vindt geen wilskracht, je creëert het.

Thomas Bos

Sales Consultant New Business

Ik ben als new business consultant verantwoordelijk voor het zoeken naar mogelijkheden om kwaliteiten van bedrijven te kunnen koppelen aan de behoeftes van klanten. Voor iemand die altijd op zoek is naar de boodschap tussen de zinnen door, zit ik dus op de ideale plek.

In mijn dagelijks leven begeleid ik graag jongeren en doe ik veel aan sport en zelfontwikkeling.

It works if you work it, so work it you’re worth it!

Busra Sakaoglu

Sales Consultant New Business

Als sales consultant ben ik de schakel tussen de opdrachtgever en de klant. Ik zie waar kansen liggen en speel hier op een passende wijze op in. Het hoofddoel is het verkopen van de product of dienst, maar wel vanuit een adviserende rol en met een flinke inhoudelijke kennis van de markt en de toepassingsmogelijkheden. Geen enkel gesprek die ik voer is hetzelfde en biedt kansen tot zowel zelfontwikkeling als dat voor mogelijkheden voor de opdrachtgever, dit is voor mij een belangrijke factor voor mijn werkplezier.

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.

Hilde de Vrieze

Quality Control Manager

Ik ben Hilde. Als Quality Manager sla ik een brug tussen de agent en de partner.

Ik heb oog voor detail en de dynamiek van het team stuwt me vooruit.

Je grijpt nooit te hoog!

Gerard Hertsenberg

Marketing Manager

Never a dull moment. Dat is het gevoel dat je krijgt bij een organisatie als In4Leads. Doordat we een vrij jonge organisatie zijn, met veel enthousiaste collega’s heerst er een energieke buzz op de werkvloer, waar naast hard werken, ook veel ruimte is voor fun.

Mijn taak binnen de groep is om het bedrijf een gezicht te geven en In4Leads voor te stellen aan de buitenwereld, waar de mogelijkheden en kansen oneindig zijn. En laat dat nou net mijn voorkeur hebben 😊.

Kaan Aslan

Sales Consultant New Business

Ik ben Kaan en ben werkzaam als Sales Consultant bij In4Leads. Ik ben de schakel tussen In4Leads en nieuwe opdrachtgevers.

Voor mij bestaat er helemaal geen andere kick dan het aantrekken van nieuwe klanten. Sales is mijn passie en mijn passie is mijn werk!

Dankzij mijn luisterend oor weet ik niets beter dan het uitwisselen van ideeën. Door vragen te stellen help ik de ander antwoorden te vinden.

Want sales is een baan waar geen grenzen zijn aan het succes dat men kan behalen.

Je koopt geen Ferrari om er als een Fiat mee te rijden. Dat is de reden dat ik nooit een limiet zal stellen aan mijn toekomst.

Luke van Eijk

Sales Consultant New Business

Hi! Mijn naam is Luke van Eijk, ik ben werkzaam binnen In4Leads als sales agent.
Mijn functie houdt in dat ik voor onze klanten werk aan de new-business, waarbij ik samen met mijn collega’s elke dag bezig ben om onszelf te verbeteren.

Op deze manier kunnen wij de afgesproken targets behalen en zelfs overtreffen!
Buiten sales liggen mijn interesses in de verschillende culturen van deze wereld, en is het mijn doel om zoveel mogelijk verschillende landen bezocht te hebben.

Jens Kompier

Sales Consultant New Business

Hi, Leuk dat je mijn profiel bekijkt!
Mijn naam is Jens en ik ben Sales Consultant bij In4Leads. Binnen In4Leads werk ik aan new business voor een van onze klanten. Dit doe ik al sinds mijn aanstelling in 2020 en ik begeleid dit proces zo goed mogelijk en ondersteun daarbij mijn collega’s om de hierin afgesproken targets met onze klant te behalen en uiteraard te overtreffen.

Een sales gesprek begint voor pas echt wanneer een prospect mij probeert af te wijzen. Dit geeft me de energie om dagelijks weer een stapje harder te willen zetten en mezelf elke dag proberen te pushen. Naast mijn werk voetbal ik graag. Het vriendenteam waarin ik speel, komt uit in de zogenaamde kelderklasse, waar plezier voorop staat en de 3de helft altijd het fanatiekst wordt gespeeld.

Mike Bullee

Sales Consultant New Business

Koude acquisitie, lead generatie het maakt niet uit hoe je het noemt, het is de koningsklasse in de sales en iedereen heeft het nodig, maar niet iedereen kan het.

Daarom kiezen onze partners voor in4leads.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het in kaart brengen van de markt en de ideale prospects, samen met de partner. Het voeren van new business gesprekken en deze converteren naar sales qualified leads voor onze partners. Daarnaast onderhoud ik dagelijks contact met de partner(s) d.m.v. online afspraken en op locatie om zo de best mogelijke samenwerking te kunnen garanderen.

Om succesvol te zijn sta ik iedere dag 04:30 uur op om te sporten. Zo zorg ik voor optimaal klantcontact en de juiste energie op de werkvloer. Daarnaast ben ik vader van twee hyperactieve, maar vooral lieve dochters en maak ik deel uit van de vrijwillige brandweer in Zandvoort.

Canan Dogan

Sales Consultant New Business

Als sales consultant bij in4leads werk ik zowel met interne als externe contactpersonen samen. Communiceren is de key in mijn functie.

Als geboren netwerker met een gunfactor kan ik deze kwaliteiten direct toepassen. Ik hou ervan om voortdurend bij te leren en krijg hier alle mogelijkheden toe in deze functie. Ik beheer klantencontacten, herken verkoopmogelijkheden, breng de klantbehoeften in kaart en mede initieer verbeteracties op het gebied van Marketing en Sales.

Win een nieuwe klant, niet een sale!

Rowdy van Leeuwen

Sales Consultant New Business

Wij zijn trots op onze collega’s en naast dat we hen op de gevoelige plaat vastleggen, zullen zij zich ook hier voorstellen en u vertellen wat hen tijdens en na werk bezig houdt.

Dennis Mourik

Sales Consultant New Business

Wij zijn trots op onze collega’s en naast dat we hen op de gevoelige plaat vastleggen, zullen zij zich ook hier voorstellen en u vertellen wat hen tijdens en na werk bezig houdt.

Makbule Çakır

Sales Consultant

Hey, ik ben Makbule en leuk dat je mijn profiel bekijkt! Als sales consultant ben ik altijd op zoek naar een manier om het beste uit het product te halen en onze klant hierin te ondersteunen. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk om met mensen in gesprek te gaan en aandachtig te luisteren. Het is erg leuk dat ik mijn persoonlijke goals kan samenvoegen met mijn carrière goals en hierin word gesteund door In4Leads. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en lekker lang en uitgebreid te koken voor mijn familie.

You have to learn the rules of the game, and then you have to play better than anyone else.

Nacer Oukbih

Sales Consultant

Welkom op mijn profiel!
Mijn naam is Nacer Oukbih en ik heb de afgelopen 10 jaar met heel veel plezier klanten kunnen doen laten verbazen met betrekking tot Sales.
Mijn sterkste eigenschap is dat ik mijzelf goed inleven in mijn gesprekspartner. Daardoor weet ik vaak wat ervoor zorgt waar het ‘’Hartje’’ van de klant sneller van gaat kloppen.
Juist wanneer je denkt dat je er bent, ben je er nog niet.. Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.
Ik probeer altijd te kijken naar wat er WEL kan..
Ik help de klant graag op een manier hoe ik zelf ook geholpen zou willen worden. Dat werkt meestal perfect!
Mijn levensmotto is ‘Als je een baan hebt die je leuk vindt, dan hoef je nooit meer te werken!

Neal van Buuren

Sales Consultant New Business

Wij zijn trots op onze collega’s en naast dat we hen op de gevoelige plaat vastleggen, zullen zij zich ook hier voorstellen en u vertellen wat hen tijdens en na werk bezig houdt.

Wien

Sales Consultant New Business

Welkom op mijn profiel!
Ik ben Wien.
Ik ben 45 jaar, geboren en getogen Rotterdammer. In mijn vrije tijd sport ik graag, fitness, zwemmen en maak graag een uitstapjes.

Bedrijfskundige Informatica opleiding afgerond op de HRO te Rotterdam. In mijn carrière heb ik zeven jaar ICT ervaring opgedaan in diverse detachering rollen, van functioneel ontwerper tot projectmanager/ Scrum Master. In totaal zo’n 10 jaar sales ervaring opgedaan, waardoor ik uiteindelijk als delivery executive aan de slag ben geweest voor een concurrent van In4Leads.

Vanaf april 2021 ben ik werkzaam voor In4Leads, en een dag als Senior sales consultant ziet er ongeveer als volgt uit:

  • De dag beginnen met een bakkie koffie/thee en een gezamenlijke meeting met mijn collega’s van In4Leads;
  • Nieuw binnenkomende mail lezen en op reageren;
  • Eventuele taken naar prioriteit sorteren en navolgen
  • Salesfunnel nalopen voor de dag/week en deze navolgen
  • Telefonisch nabellen (call back) van potentiële leads, uit naam van de klant en hieromtrent de salesfunnel aandikken
  • Na het spotten van een potentiële lead, de lead uitschrijven zodat deze door de klant opgevolgd kan worden.

Ik wil met de kennis en ervaring die ik bezit mijn steentje bij dragen om In4Leads naar een hoger platform te tillen en collega’s en dus de organisatie te helpen groeien.

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN

ERVAAR DE ENERGIE VAN ONS TEAM IN ACTIE

Wie bij In4Leads binnenloopt, voelt de energie van onze mensen en de vibe op de werkvloer. In deze dynamische omgeving halen onze gedreven sales professionals het beste uit zichzelf en is het “hunting-DNA” duidelijk voelbaar. Prettig om te weten, maar ook goed als partners ons team in actie kunnen zien en horen, zodat u ook ervaart hoe wij te werk gaan en wat er allemaal bij komt kijken om een goede, kwalitatieve lead te scoren. Die ervaring kan bij ons op de werkvloer en in overleg ook bij u op locatie.