Skip to main content

Hoe (un)happy zijn je klanten nu echt met je bedrijf?
Bij (te) veel bedrijven stopt na levering van het product of afname van de dienst de dienstverlening. Geautomatiseerde mails over tevredenheid of een 5-sterren validatie als laatste contactmoment met de klant. Als bedrijf is het belangrijk om tevreden klanten te hebben. Tevreden klanten zijn namelijk eerder geneigd om terug te komen en daarnaast ook positief te spreken over jouw bedrijf tegen anderen. Maar hoe kun je er voor zorgen dat jouw klanten tevreden zijn?

Wat zijn happy calls?
Happy calls zijn telefoongesprekken die bedrijven plegen naar hun klanten om te peilen hoe tevreden zij zijn over de producten of diensten die ze hebben afgenomen. Deze gesprekken worden ook wel tevredenheidsgesprekken genoemd. Bij happy calls gaat het erom dat je jouw klant laat weten dat je waarde hecht aan hun mening. Dit kan leiden tot waardevolle feedback en een hogere klanttevredenheid.

Waarom zijn happy calls belangrijk?
Door middel van happy calls kun je erachter komen wat jouw klanten precies van je producten of diensten vinden en waar eventuele verbeterpunten liggen. Dit kan helpen om de sales van het bedrijf te verbeteren en klanten beter te bedienen op de behoeften die ze hebben. Daarnaast kan het voeren van happy calls ook zorgen voor een hogere klanttevredenheid en loyaliteit, omdat je jouw klanten laat zien dat je hun mening waardeert en serieus neemt.

Hoe kun je happy calls uitvoeren met behulp van In4Leads?
In4Leads biedt de mogelijkheid om happy calls uit te voeren voor jouw bedrijf. Dit doen wij door middel van een team van professionele medewerkers, die getraind zijn om op een vriendelijke en effectieve manier klanten te benaderen. In4Leads kan je helpen bij het opzetten van een happy call-campagne, waarbij we klanten benaderen en vragen stellen over hun ervaringen met jouw producten of diensten. Wij bellen de klantenlijst van de afgelopen 6 maanden en inventariseren hoe zij jouw dienstverlening hebben ervaren.

Klanttevredenheid is essentieel voor elk bedrijf.

Happy calls is een effectieve manier om klanten te laten zien dat je hun mening waardeert en serieus neemt. Met behulp van In4Leads zet je gemakkelijk een happy call-campagne op en zorgen wij er voor dat jouw klanten tevreden zijn en blijven.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Plan vandaag nog een afspraak in voor een vrijblijvend gesprek!

Bel me terug