Skip to main content

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Stephen.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Hi Ik ben Stephen, vader van 2 dochters, 9 jaar relatie, doe veel aan sporten en dan specifiek triathlons (ironman). Ik ben gedreven als mens, doelgericht en ik vind mentale weerbaarheid belangrijk. Om deze reden geef ik in de weekenden nog bootcamp trainingen samen met een oud collega en maatje uit mijn tijd bij het korps mariniers.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?
Sandu en Aid zijn ooit mijn team- en salesmanager geweest toen ik als junior accountmanager aan de slag ging bij Centralpoint. In de jaren daarna hebben we altijd contact gehouden en over veel zaken kunnen sparren. Uiteindelijk kwam het moment om over te stappen naar de organisatie, aangezien in4Leads hard groeit en er behoefte aan structuur en schaalbaarheid is. Een rol die mij op het lijf geschreven is.

Wat is jouw rol bij In4Leads?
Ik werk als Salesmanager bij in4Leads. Het komt er op neer dat ik eindverantwoordelijke ben voor alle consultants en projecten binnen het bedrijf. Mijn taak is om iedereen bewust te maken van zijn KPI’s en dat iedereen een groeiplan maakt en deze ook uitvoert en borgt. Zoals gezegd zijn we een snel groeiende organisatie, dus ik zorg er voor dat iedereen de kansen krijgt om mee te groeien binnen in4Leads.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?
Geen dag is hetzelfde en door de groei doe ik zeker nieuwe ervaringen op. Regelmatig komen er dingen op mijn pad die ik moet erkennen en oplossen. Ik vind het leuk om uitdagingen aan te gaan, eventuele issues op te lossen en om met nieuwe ideeën te komen. De weg naar het doel kan ieder moment veranderen, zolang het doel maar altijd glashelder is. Dit is voor in4Leads, maar uiteraard voor onze partners ook zo!