Skip to main content

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Richard.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Ik ben een sportief persoon en direct van de basisschool naar de sportklas van de middelbare school gegaan. Sporten doe ik sinds mijn 12e en dit is een van mijn grootste passies. Ik heb verschillende sporten gedaan zoals voetballen, kickboksen, fitness en duursport. Op dit moment ren ik drie keer per week 10km. Dat doe ik om 05:00 ‘s ochtends (dus voor werk). De reden dat ik zoveel sport is, omdat die intensieve lichamelijke inspanning voor ontspanning zorgt en geeft me veel energie. Ook lees ik heel veel boeken. En dan een combinatie van fictie en non-fictie. Een andere passie is gitaarspelen en op dit moment mijn grootste bezigheid naast mijn behoorlijke drukke agenda. De artiesten of bands die ik op dit moment veel naspeel zijn; Metallica, Danny Vera, Fleetwood Mac, Opeth, Nirvana en nog veel meer. Op dit moment ook groot fan van Post Malone.

Ik heb een lange relatie met Esmeray. Esmeray is half Turks en omdat wij verschillende culturele achtergronden hebben, heeft mij dit een ander persoon gemaakt. Ook heb ik een hele hechte vriendengroep van 11 vrienden. Als je ouder wordt, dan wordt de tijd ook schaars. Dus je gaat elkaar ook minder zien, maar we hebben een traditie om elk jaar een weekend met elkaar weg te gaan. Dit noemen we ons ‘kolonistenweekendje’. Dit zijn voor mij een van belangrijke momenten in het jaar. Ik hecht veel waarde aan deze momenten. Ook ben ik echte een familieman.

Ik heb een periode van mijn pubertijd samen met mijn vader in Italië gewoond. De Italiaanse cultuur en de samenhorigheid hebben wij naar Nederland geïmporteerd. Dus lekker eten en samen zijn met de familie doen wij (heel) regelmatig. Dit heeft dan bijvoorbeeld ook weer veel overeenkomsten met de culturele achtergrond van Esmeray.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?
Ik ken de eigenaren van in4Leads, en de Future Human Capital Group al ruim 10 jaar. Ik heb ooit met hen samengewerkt en dit zijn belangrijke en goede relaties van me geworden. Ik heb in die afgelopen tien jaar verschillende ervaringen opgedaan, maar altijd goed contact onderhouden met hen. Het was eigenlijk onvermijdelijk om weer in dit team terecht te komen.

Je komt er op een gegeven moment achter, dat je altijd in een team thuishoort. Een team maakt je beter, maar geeft je ook een schop onder je kont als je die nodig hebt. Ik heb dit team dus ook nodig om een beter mens te worden.

Wat is jouw rol bij In4Leads?
Binnen in4Leads ben ik eindverantwoordelijk voor onze Sales Academy en Business Development. De Academy begint al bij de strategische personeelsplanning. Wij werken met sales professionals die vaak enorm ambitieus zijn. Doordat wij ook nog eens enorm hard groeien, moeten we dus zorgen dat iedereen genoeg aandacht krijgt ten aanzien van hun eigen groei en ontwikkeling behoefte. Dit is al een behoorlijke uitdaging, maar ook anno nu een van de belangrijkste aspecten die young professionals van hun werkgevers verwachten. Young professionals willen als professional en als persoon groeien in het leven. Daarnaast heeft iedereen unieke eigenschappen en om deze optimaal te benutten is een goede Academy nodig.

Onze mensen zijn onze drijvende kracht en de reden dat we zo ontzettend succesvol zijn. Zonder de sales consultants en accountmanagers bestaan we niet. Ik ben er dus verantwoordelijk dat iedereen zijn behoefte vervult krijgt ten aanzien van hun eigen ontwikkeling. Tegelijkertijd moet ik dit op een manier doen dat het ook in het belang van het bedrijf is en mee kan groeien in de snelle ontwikkeling die we doormaken.

Ook richting onze opdrachtgevers voel ik een zware verantwoordelijkheid. Sales is snel aan het veranderen. Ik heb veel saleservaring, ben trainer geweest bij Kenneth Smit en veel ingelezen. Ik ben hierdoor beïnvloed en heb mijn eigen visie ontwikkeld ten aanzien van sales. Ik ben iedere dag bezig met sales en discussieer regelmatig met relaties die binnen het vak bij allerlei verschillende toonaangevende werkgevers werken. De Academy die wij aan onze opdrachtgevers aanbieden heeft hier dus ook een relatie mee. Want wanneer is onze opdrachtgever tevreden? En als wij accountmanagers voor hen opleiden, wat is dan het competentieprofiel waaraan zij moeten voldoen? Hier ben ik verantwoordelijk voor. En dit doe ik iedere dag met heel veel plezier.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?
Ik werk met mensen en daar krijg ik energie van. Mijn team bestaat momenteel uit 60 man. En onze ambitie is hier een veelvoud van. Binnen in4Leads en de Future Human Capital Group staat de mens centraal. Dit zit heel diep in onze kernwaarden. Wij maken elkaar als team elke dag beter en doen dit op een manier waarbij vertrouwen en respect hoog in het vaandel staan. En dat is bijzonder.