Skip to main content

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Shafiq.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Shafiq Sultanzadah, geboren in Iran en opgegroeid in Afghanistan. Ik ben opgegroeid met het harde leven daar, wat mij heeft geleerd om positief, dankbaar en gedisciplineerd te zijn. Je zal mij vaak in de sportschool zien, waar ik mijn fysieke en mentale gezondheid op peil houdt.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?
Ik ben destijds door een van de consultants bij zusterbedrijf Intrameo via LinkedIn benaderd, die mij vroeg naar mijn visie in het zakelijke leven.

Uiteindelijk kwam het tot een persoonlijk gesprek met Sandu, een van de founding fathers van het bedrijf, wat ik als erg prettig heb ervaren.

Sandu wist mij vooral te triggeren en te inspireren door zijn carrière en de mindset die hij heeft.

Wat is jouw rol bij In4Leads?
Mijn rol binnen in4leads is new business consultant, maar de rol gaat zich uitbreiden naar teammanager van KPN.

Kun je kort vertellen wat deze rol inhoudt?
Ik ben verantwoordelijk voor drie projecten, waar we werken met een team aan het genereren van leads met hoge KPI’s. Uiteindelijk zal ik het team gaan aansturen, de collega’s faciliteren en ondersteunen met wat zij nodig hebben om consistent succesvol te zijn.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?
Wat me erg aanspreekt is de informele cultuur die er binnen het bedrijf heerst.
Je kan elkaar aanspreken, bekritiseren en corrigeren en omdat de intenties van elkaar altijd goed bedoeld zijn, is er acceptatie en vooral groei bij mensen in het werk en op persoonlijk vlak.

Je bent vrij in je werkwijze, mits je mindset goed is!