Skip to main content

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Mike.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Mike Bullee, 33 jaar oud en ik kom uit Zandvoort. Ik ben vader van twee lieve, ietwat, drukke dochters en 11 jaar samen met mijn verloofde Marloes. In mijn vrije tijd maak ik onderdeel uit van de vrijwillige brandweer in Zandvoort, doe ik inmiddels 4 jaar aan krachttraining en sinds kort combineer ik dit met Jiujitsu. En als er nog tijd over is, besteed ik mijn tijd graag aan games, (strip)boeken en tijdschriften.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?
Ik ben destijds benaderd door Aid Ahmic om eens een keer een kop koffie te komen doen en te praten. Aid en ik kennen elkaar van de Infotheek group, die later is overgenomen door Dustin. Na ons eerste gesprek, was ik nog niet helemaal overtuigd, maar besloot ik toch de sprong te wagen en daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt gehad.

Wat is jouw rol bij In4Leads?
Op dit moment is mijn rol binnen In4Leads, die van teamleider.

Kun je kort vertellen hoe je in deze rol terecht bent gekomen?
Na anderhalf jaar als business consultant in dienst geweest, voelde ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Door de ervaring die ik had en opbouwde was ik binnen het team zo links en recht al bezig om collega’s te ondersteunen, trainen en te laten groeien. Tijdens een evaluatie was het eigenlijk een logische conclusie, dat de rol van teamleider wel goed bij me paste en zo ben ik sinds oktober 2022 aan die nieuwe rol gekomen.

Kun je kort vertellen wat deze rol inhoudt?
Als teamleider ben ik dagelijks verantwoordelijk voor KPI bewaking. Denk hierbij aan het monitoren van de calltijden, het toetsen van het niveau van onze kwalitatieve leads en het bewaken van onze sales cultuur in het algemeen. Dat laatste is ook zeker niet te onderschatten binnen onze organisatie, want de manier waarop wij werken en met welke doelstellingen, richtlijnen en onder welke voorwaarden, is onderdeel van ons succes en uitermate belangrijk om dit over te brengen naar onze teams. Daarnaast ben ik het vaste aanspreekpunt voor het team.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?

Het meest bijzondere is, dat ik nog nooit eerder een werkgever heb ervaren die de werknemer zo centraal zet als dat bij In4Leads gebeurt.

Het is dan ook uniek is dat een werkgever zo gebaat is bij het succes dat een persoon wil behalen. Het stimuleren van groei, het uitdagen en versterken van bestaande of nieuwe kwaliteiten en samen successen behalen, is uniek te noemen.

Heb je een voorbeeld van een succesverhaal bij In4Leads?
Jazeker, meerdere zelfs! Maar een voorbeeld; Zo hebben we een destijds een van onze partners opnieuw weten binnen te brengen bij een prospect die eigenlijk al verloren leek. De prospect stond ook toen op het punt om voor een andere partij te kiezen. Doordat we onze partner op de juiste manier konden adviseren en ondersteunen, door middel van het goed inventariseren en begrijpen waar de klantbehoefte van de prospect echt lag, heeft onze partner alsnog de deal naar zich toe weten te trekken.

Een extra bewijs dat wij als bedrijf en met onze mensen echt een verlengstuk op het gebied van sales voor onze partners zijn.

Kun je in het kort vertellen wat je ambitie in de toekomst bij In4Leads is?
We zitten al op de goede weg, maar mijn ambitie is om met het team van In4Leads internationaal marktleider te worden en blijven. Dat gaan we doen door woorden zoals sales uitbesteden, leadgeneratie, sales academy, een nieuwe betekenis te geven.

Kortom, wij gaan organisaties helpen met groeien!