Skip to main content

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Nacer.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Nacer Oukbih en ik ben geboren in Voorburg. Inmiddels ben ik 34 jaar (juli dit jaar 35). Ik ben een voetbalfan. Speel liever dan dat ik er naar kijk, tenzij ik naar de wedstrijden van mijn broertje Anouar kan kijken, die speelt in de jeugd bij Feijenoord.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?
Toen ik nog bij T-mobile Zakelijk werkte, kreeg ik per toeval een van de oprichters van In4Leads aan de lijn. Tijdens het gesprek gaf hij aan dat hij mijn verhaal en ‘telefoonstem’ erg goed vond klinken. Tijdens het gesprek werd ik ook direct uitgenodigd voor een sollicitatie-proces op kantoor. Na deze gesprekken, was ik overtuigd om te starten voor In4Leads en heb ik mijn functie bij T-Mobile opgezegd.

Wat is jouw rol bij In4Leads?
Ik werk momenteel als Sales Consultant binnen de organisatie.

Kun je kort vertellen hoe je in deze rol terecht bent gekomen?
Ik ben gestart bij In4Leads in het Sales Academy programma, voor een rol als accountmanager, met als doel na mijn interne training en opleiding voor een van onze partners, door te stromen in de organisatie daar. Tijdens mijn training kwam ik er achter dat ik eerst me verder wilde ontwikkelen als consultant en daar ervaring in op te doen.

Samen met de directie hebben we een ander traject binnen In4Leads opgezet waar ik nu inmiddels een jaar werkzaam ben en me op vele vlakken kan ontwikkelen en groeien.

Kun je kort vertellen wat deze rol inhoudt?
Als sales consultant adviseer en ondersteun je partners (organisaties) bij hun verkoopactiviteiten. Ik breng sales teams van onze partners in contact komen met hun bestaande en potentiële klanten om op basis van hun wensen en behoeftes te adviseren op het gebied van IT-hardware. Zo ben ik een aanvulling op het sales team van onze partner en voor de ontvanger een adviseur op het gebied van hun IT omgeving. Geen dag hetzelfde ☺. In mijn jeugd ben ik erg vaak verhuisd, hierdoor heb ik geleerd om me snel aan te kunnen passen aan een nieuwe omgeving. Ik merk dat ik in mijn huidige functie deze ervaringen goed kan gebruiken. Het zorgt ervoor dat ik snel in gesprek raak en een vertrouwensband kan opbouwen met de persoon aan de andere kant van de lijn.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?
De sfeer tussen de collega’s en de manier waarop we werken, toch echt work hard, play hard mentaliteit. Target gedreven, maar ook veel ruimte voor een dolletje.

Daarnaast krijg je binnen de organisatie voldoende ruimte om je eigen draai te geven aan het werk en is er intensieve begeleiding, door middel van trainingen en persoonlijke groeiplannen.

Heb je een voorbeeld van een succesverhaal bij In4Leads?
Niet zozeer een verhaal, maar meer dat je door de juiste mindset en doorzettingsvermogen en het toepassen van de dingen die je geleerd hebt tijdens trainingen en van je collega’s er voor kan zorgen dat je een aanwinst bent voor de partner. Niet alleen door succesvol te zijn op basis van het genereren van B2B leads, maar ook als onderdeel van het sales team en je kan helpen een organisatie te helpen groeien. Het was geweldig om te zien hoe mijn inspanningen als sales consultant een positieve impact hadden op het bedrijf en hun verkoopresultaten. Ik ben er trots op dat ik heb bijgedragen aan hun succes en heb geholpen om hun verkoopinspanningen te optimaliseren.”

Kun je in het kort vertellen wat je ambitie in de toekomst bij In4Leads is?
Mijn doel is om binnen nu en 2 jaar een management functie te kunnen bekleden waarbij ik toekomstige collega’s kan begeleiden en aansturen.