Skip to main content

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Torill.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Hi , mijn naam is Torill Grootendorst-Jeronimus, 48 lentes jong en ik woon samen met mijn man en onze dochter van 12 in Hoek van Holland. Als ik niet aan het werk ben bij In4Leads dan breng ik graag mijn tijd door met vrienden en familie. Ik vind het heerlijk om naar het strand te gaan met vrienden, maar ik ga ook graag weekendjes weg.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?
Ik ben destijds via LinkedIn benaderd door Aid Ahmic om te kijken of we wat voor elkaar konden betekenen. Normaal gesproken ging ik niet in op dat soort berichten, maar op een of andere manier was ik toch wel erg nieuwsgierig. En dus ben ik op de uitnodiging in gegaan om een kop koffie te komen drinken. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder werk ik met veel plezier bij In4Leads.

Wat is jouw rol bij In4Leads?
Ik ben binnen In4leads verantwoordelijk voor Quality Control, het Office Management en sinds kort kan ik ook Project Management toevoegen aan het rijtje.

Kun je kort vertellen wat deze rol inhoudt?
Als Quality Control Manager ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de leads. Wij zijn de ‘douane-afdeling’. We controleren en beluisteren iedere lead en checken deze of ze voldoen aan de gestelde eisen die afgesproken zijn.

Naast QC vervul ik ook de rol als Office Manager. In het kort gezegd regel ik de organisatorische, HR en secretariële zaken op het kantoor.
Sinds kort behoort ook project management tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

De functie zegt het eigenlijk al, ik moet zorgen dat de projecten van A tot Z worden gemanaged.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?
In4Leads is een jong en snel groeiend bedrijf. Ik heb het vanaf het begin mogen meemaken en we blijven maar groeien. Ik vind dat iets om trots op te mogen zijn.

Er hangt bij In4Leads een hele informele sfeer en een hoop gezelligheid……… maar er moet ook hard gewerkt worden. Work hard, Play hard!