Skip to main content

In gesprek met….

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Vincenzo.

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben Vincenzo, 24 jaar en ik woon in Rotterdam. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door in de sportschool en ga ik graag naar restaurants om lekker te eten. Op zondagen ben ik te vinden op het hockeyveld en om de week bezoek ik de wedstrijden van Feijenoord in de Kuip.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?

Ik ben bij In4Leads terecht gekomen via Intrameo, een bureau in arbeidsbemiddeling en tevens zusterbedrijf van In4Leads. In4Leads en Intrameo vallen samen met SC.tiger, FreshMinds en SP*RKL Marketing onder de Future Human Capital Group (FHCG). FHCG biedt full service high-end IT staffing, recruitment & consulting diensten voor IT, Sales organisaties en de mensen die binnen deze sectoren werken en verbinden hoogopgeleide professionals met organisaties.

Wat is jouw rol bij In4Leads?

Sinds februari 2023 heb ik een nieuwe rol accountmanager bij In4Leads, nadat ik als sales consultant was gestart. In die functie werkte ik voor meerdere vendoren, distributeurs en een aantal van de grootste resellers binnen Europa op het gebied van IT.

Wat houdt deze rol in?

In mijn rol als accountmanager houd ik mij bezig met het werven van New Business voor In4Leads zelf en zit ik met diverse IT partijen aan tafel, om te bespreken hoe wij hen kunnen helpen. Daarnaast ondersteun ik het team op het gebied van leads spotten. De afwisseling in de werkzaamheden vind ik dit leuk om te ervaren, omdat iedere propositie weer een nieuwe uitdaging is. Door de hechte samenwerking met onze partners ben ik altijd op de hoogte van de uitkomst van de gesprekken die zij hebben bij hun potentiële klanten. Hierdoor kan ik me meer bezighouden met het beter kwalificeren van de prospect. Of dat nu een SMB is of een corporate, dat verschilt per eis van onze partners.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?

Wat voor mij bijzonder is om bij In4Leads te werken, is de cultuur die binnen het team is. Het hele team is sales gedreven en we zijn ook constant aan het optimaliseren. Waar kunnen we nog meer resultaat halen?

Doordat wij iedere week meerdere sales- en IT trainingen hebben, hebben onze consultants veel (vak)kennis en kan iedere consultant effectief in gesprek met een prospect.

Het onderscheidend vermogen van ons als bedrijf is de kwaliteit die wij leveren ten opzichte van andere salesbureaus.

Heb je een voorbeeld van een succesverhaal bij In4Leads?

Wat ik mooi vind bij In4Leads is dat de doorgroeimogelijkheden oneindig zijn. Zo kwam ik nog geen jaar geleden binnen als sales consultant en nu ben ik account- en projectmanager en ben ik dagelijks in gesprek met de grootste vendoren en distributeurs.

Maar het leukste van het werk is toch wel het leren. En dan specifiek op het gebied van sales. En in de omgeving waarin wij werken, de salescultuur die er op de vloer heerst en met de zeer ervaren seniors en directieleden, voelt werken niet als werk, maar als een grote leerschool.

Ben je succesvol, dan word je er ook naar beloond.

Kun je in het kort vertellen wat je ambitie in de toekomst bij In4Leads is?

Van kleins af aan ben ik erg ambitieus. Ik zou in de toekomst graag een eigen onderneming willen hebben, waar ik al mijn kennis en vooral plezier in kan stoppen. Door de doorgroeimogelijkheden die er zijn binnen In4Leads sluit ik een eigen vestiging niet uit. Zo zie ik bijvoorbeeld ook mogelijkheden in de verduurzamingsmarkt op dit moment wat de komende jaren ook nog aantrekkelijk blijft.