Skip to main content

In gesprek met….

Bij In4Leads werken we met een gepassioneerd team en gaan we iedere dag voor het beste resultaat. En ondanks dat we als team hetzelfde doel hebben, zijn we allemaal verschillend. Tijd voor een kijkje onder de motorkap van ons bedrijf. Wie zijn de mensen achter de successen en wat drijft hen?

Graag stellen we jullie voor aan Max.

Kun je iets over jezelf vertellen?
Ik ben Max Mooijenkind 25 jaar oud, geboren in Zoetermeer en woon sinds 1,5 jaar in Den Haag samen met mijn vriendin en 2 katten. Na werktijd ben ik vaak in de sportschool te vinden of bij mijn (schoon)ouders. In de weekenden wil ik wel eens een potje gamen, lees ik een goed boek of rij ik graag een stuk op mijn motor.

Hoe ben je bij In4Leads terecht gekomen?
Ik ben hier terecht gekomen door Jordy Verrijp van Intrameo. Hij benaderde mij via LinkedIn nadat ik was afgestudeerd voor de opleiding commerciële economie. Ik had hem aangegeven dat ik graag in de sales aan de slag wilde gaan en mij bezig wil houden met mensen begeleiden en werken met verschillende culturen.

Na een paar gesprekken met verschillende mensen binnen In4Leads besloot ik dat dit de beste optie voor mij was als de perfecte starters baan in sales.

Wat is jouw rol bij In4Leads?
Binnen In4Leads ben ik verantwoordelijk voor het closen van minimaal 2 projecten per maand. Verder houd ik mij bezig met projectmanagement van de projecten waar ik voor bel, train ik (nieuwe) collega’s en zorg ik ervoor dat we als team zijnde het beste uit elkaar halen. Daarnaast ben ik tot 1 april nog werkzaam als accountmanager voor onze partner Dustin.

Kun je kort vertellen hoe je in deze rol terecht bent gekomen?
Ik ben in deze rol terechtgekomen, nadat ik mijn opleidingstraject had afgerond om accountmanager voor Dustin te worden. Eenmaal daar aan de slag merkte ik dat ik het werken bij In4Leads toch meer miste dan ik had verwacht. Ik ben toen een aantal keer het gesprek aangegaan met de directie om te kijken welke mogelijkheden er binnen In4Leads zijn om door te groeien. Daar is een mooi stappenplan uit voortgekomen, waarbij ik me dus de voor een langere periode committeer aan In4Leads.

Wat is er voor jou bijzonder om bij In4Leads te werken?
In4Leads is geen gewone werkgever. Ik heb al bij meerdere bedrijven gewerkt, maar geen een is zoals In4Leads. Het enige dat niet iedere dag anders is, is dat we om 09:00 uur gaan bellen met het team om weer veel mensen te spreken en hen te voorzien van advies.

De nauwe samenwerking die je hebt als consultant met de partner, zorgt er voor dat je volledige informatie kunt geven en je degene die je belt, dan ook echt kan helpen met een advies voor hun situatie. Onze teams werken voor diverse partners en bellen dagelijks voor verschillende campagnes, wat voor veel bijzondere/ leuke gesprekken zorgt.

Daarnaast is ons team ook geweldig, ik heb nooit het idee dat ik werk met collega’s, maar meer met vrienden.

Heb je een voorbeeld van een succesverhaal bij In4Leads?
Ik heb aan meerdere campagnes meegewerkt, variërend van grote techpartijen tot wat kleinere partners die naam willen maken in de markt. Zo krijg ik nog regelmatig de terugkoppeling dat sommige klanten, die ik destijds heb gesproken, hun hele it omgeving hebben aangepast, op basis van mijn advies. Dat geeft extra veel voldoening en maakt het werk extra leuk wordt. Verder heb ik aan meerdere startende campagnes gewerkt binnen In4Leads, die nu zijn uitgegroeid tot belangrijke partners en ook dat geeft voldoening.

Kun je in het kort vertellen wat je ambitie in de toekomst bij In4Leads is?
Mijn grote ambitie binnen In4Leads is om een eigen vestiging te beginnen. Daar is een mooi stappenplan voor gemaakt en een eerste stap is dan ook projectmanager worden voor een aantal verschillende projecten om van daaruit weer verder te groeien.